Відкрити категорії
Буряково-морквяний салат


Інгредієнти:
Буряк 150 г
Морква 150 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Рослинна олія 30 мл
Кріп 20 г
Часник часточки 2 шт.
Цукор-пісок 5 г
Сіль
Перець чорний мелений щіпка. 

- Переглянути -
Переглядів: 6 264   |  Коментарів 0
Вінегрет з оселедцем


Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста-1 шт.
Капуста білокачанна кисла 200 г
Буряк 1 шт.
Морква 1 шт.
Картопля 3 шт.
Солоні огірки 2 шт.
Олія соняшникова рафінована 100 мл або майонез.
Оселедець солона 200 г
Сіль 1 щіпка.

- Переглянути -
Переглядів: 6 815   |  Коментарів 0
Коврижка з яблуками


Інгредієнти:
300 г меду,
100 мл молока,
200 г пшеничного борошна,
50 г вівсяного борошна,
50 г смаженого мигдалю і фундука, меленого,
1 пакетик розпушувача,
1 яйце,
щіпка солі,
1 ч.л. кориці,
13 ч.л. меленого імбиру,
4 стручки кардамону, зернятка розтерти в ступці,
на кінчику ножа духмяного перцю,
4 палички гвоздики, верхівки розтерти,
14 мускатного горіха, натерти,
цедра 1 лимона,
3 яблука,
жменя журавлини.

- Переглянути -
Переглядів: 3 109   |  Коментарів 0
Котлети з щуки


Інгредієнти:
для фаршу (пропорції на всю кількість філе з 2-кілограмової щуки):
900 г філе щуки,
1 велика цибулина,
2 ст.ложки масла для пасерування,
100 г свіжого білого батона (або 40 грамів висушеного),
150 г молока,
100 г вершків 20% (може, трохи більше),
білок яйця,1
1 ст.ложка солі,
мелений чорний та білий перець за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 4 212   |  Коментарів 0
Морквяний кекс з горіхами


Інгредієнти:
Морква 140 г
Імбир сухий 0.5 ч. л.
Гвоздика мелена 0.5 ч. л.
Кориця мелена 1 ч. л.
Цукор коричневий 140 г
Олія соняшникова рафінована 150 мл
Борошно пшеничне 85 г
Борошно пшеничне цільнозернове 85 г
Яйця курячі 2 шт.
Апельсин 1 шт.
Фундук 50 г
Журавлина сушена 20 г
Ізюм темний 50 г
Сода 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 5 488   |  Коментарів 0
1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 30
Контакти: wagcooking@gmail.com