Відкрити категорії

Традиційний чізкейк


Традиційний чізкейк

Інгредієнти:

жирний сир - 1 кг;
вершкове масло - 100 г;
великі яйця - 6 шт.;
пшеничне борошно - 1 ст. л.;
картопляний крохмаль - 5 ст. л.;
дрібний цукор - 170 г.

Сьогодні готуємо перевірений рецепт традиційного чізкейка. Ідеальний рецепт справжнього традиційного американського чізкейка. Рецепт з покроковими фото.

Процес приготування традиційного чізкейка.

  1. У миску покладіть жирний сир, двічі перемелений в кухонному комбайні. Насипте 1 ст. л. пшеничного борошна і 5 ст. л. картопляного крохмалю без гірки. Ретельно перемішайте ці інгредієнти або використовуйте блендер на низькій швидкості.
    Перемішати у мисці сир, 1 ст. л. пшеничного борошна і 5 ст. л. картопляного крохмалю
  2. Білки відокремити від жовтків. Яєчні жовтки перекласти в окрему миску, додати до них дрібного цукру і 100 г вершкового масла. Змішайте яєчні жовтки, м'яке масло і цукор міксером протягом п'яти хвилин, щоб вийшов легкий пухнастий крем.
    Міксером збити яєчні жовтки, цукор і 100 г вершкового масла
  3. Помістіть солодкі вершки в миску з сиром, попередньо змішаним з крохмалем і пшеничним борошном. Збивайте все це деякий час на малій потужності, поки інгредієнти не змішаються.
    Збийте солодкі вершки і сир
  4. У чистій і сухій скляній або металевій мисці збийте яєчні білки до густого стану. Збивайте яєчні білки не надто довго. Порціями додаємо яєчні білки в миску з сирною масою. Після кожної порції акуратно перемішайте піну з масою. Рекомендую використовувати шпатель з силіконовим наконечником. Таким чином змішайте всю піну.
    Збийте яєчні білки. Порціями додаємо їх в миску з сирною масою. Перемішуємо
  5. Підготуйте форму для запікання. Вистеліть дно форми папером для випічки. Однак спочатку змастіть боки зсередини м'яким вершковим маслом.

    Оскільки під час випікання чізкейк розростається, то краще боки форми вистелити папером для випічки вище самих бортів. Викладіть сирну масу в форму і вирівняйте поверхню. Помістіть традиційний чізкейк в розігріту до 180 градусів духовку. Варіант випічки - вгору/вниз. Виберіть середню полицю в духовці. Якщо в духовці невелике відділення, я рекомендую поставити чізкейк на полицю нижче, щоб верхня частина чізкейка не знаходилася дуже близько до нагрівача.

    Поставте на дно духовки будь-яке деко, наполовину наповнене гарячою водою. Це для запікання чизкейка на водяній бані. Завдяки невеликій кількості вологи в духовці чізкейк менше тріскається під час випічки і не дуже підрум'янюється зверху. Ви можете відмовитися від водяної бані. Потім весь час запікайте чізкейк при температурі 170 градусів.

    Не міняйте температуру випічки протягом усього процесу випічки. Також не відкривайте духовку протягом всього процесу випічки. Традиційний чізкейк випікається 60 хвилин. Однак, якщо ви використовуєте меншу форму, ви можете запікати і 80 хвилин. Після запікання не відчиняйте духовку протягом цілої години. Чізкейк злегка опуститься в початкове положення.

    Після невеликого охолодження зніміть стінки форми для випічки і видаліть смужки паперу. Викладіть чізкейк на решітку, щоб він охолов. Після повного охолодження зберігайте традиційний чізкейк в прохолодному місці або в холодильнику. Він найкраще смакує після декількох годин охолодження. Перед подачею на стіл чізкейк можна посипати цукровою пудрою, полити шоколадом або варенням. Смачного.
Час приготування: 1 година
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Американська
Опис: Традиційний чізкейк - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 193 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 111)
Ключові слова: Запіканки / Солодка випічка / Десерти / Дитяча кухня

Традиційний чізкейк


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com