Відкрити категорії
Сукіякі

Сукіякі


Інгредієнти:
Вихід порцій: 4
1 кг яловичого філе, дуже тонко нарізати
лярд (топлений свинячий жир), для смаження
4 штуки цибулі порею або японського зеленого лука (млості), нарізати діагонально шматочками товщиною 1 см
пучок листя шунгіку, стеблинки видалити, листя крупно порубати (за бажанням)
пучок грибів енокі, коричневі коріння обрізати (за бажанням)
8 грибів шиітаке, ніжки обрізати
800 г локшини шіратакі, відварити протягом 2 хвилин, відкинути і розділити навпіл
2 шматки яки тофу, 10 x 7 см, нарізати кубиками завтовшки 3 см
4-8 свіжих яєць, в якості приправи
Для бульйону сукіякі:
100 мл (більш 1/3 склянки) мирина
45 мл (3 столові ложки) цукрового піску
100 мл (більш 1/3 склянки) соєвого соусу.
Для приправи:
200 мл (неповна склянка) бульйону з комбу і тунця або даши швидкого приготування
100 мл (більш 1/3 склянки) саке
15 мл (1 столова ложка) соєвого соусу.

- Переглянути -
Переглядів: 3220   |  Коментарів 0
Оладки з морепродуктами і свининою

Оладки з морепродуктами і свининою


Інгредієнти:
Вихід порцій: 4
320 г (неповні 4 склянки) зеленої капусти, тонко нашаткувати
135 мл (9 столових ложок) пластівців сушеного тунця
пучок зеленої цибулі, дрібно нарізати
рослинна олія, для смаження
12 сирих тигрових креветок, панцир зняти
8 маленьких кальмарів, очистити і нарізати скибочками
200 г свинячої патини без кісток
сіль і чорний перець
майонез і маринований імбир, для прикраси блюда.
Для тіста:
4 яйця (розмір 2)
275 мл (повний стакан) води
275 г (2 1/2 склянки) простого борошна
10 мл (2 чайні ложки) пекарського порошку.
Для соусу окономіякі:
30 мл (2 столові ложки) томатного кетчупу
15 мл (1 столова ложка) вустерширського соусу
7,5 мл (1 1/2 чайної ложки) цукрового піску.

- Переглянути -
Переглядів: 1768   |  Коментарів 0
Локшина з п'ятьма ароматами

Локшина з п'ятьма ароматами


Інгредієнти:
Вихід порцій: 4
300 г сухої китайської тонкої яєчної локшини або 500 г свіжої локшини якісоба
200 г пісної свинини без кісток тонко нарізати
22,5 мл (4 1/2 чайної ложки) рослинної олії
10 г свіжого імбирного кореня натерти
1 зубчик часнику розчавити
200 г (1 3/4 склянки) крупно посіченою зеленої капусти
115 г (1/2 склянки) пророщеної квасолі
1 зелений перець насіння вирізати і нарізати стручок тонкими смужками
1 червоний перець насіння вирізати і нарізати стручок тонкими смужками
сіль і білий перець.
20 мл (4 чайні ложки) водорості або норі для прикраси блюда (за бажанням)
Для приправи:
60 мл (4 столові ложки) вустерширського соусу
15 мл (1 столова ложка) соєвого соусу
15 мл (1 столова ложка) білого соусу з устрицями
15 мл (1 столова ложка) цукру
2,5 мл (1/2 чайної ложки) солі.

- Переглянути -
Переглядів: 44858   |  Коментарів 0
Найважливіші прийоми приготування суші
- Переглянути -
Переглядів: 6395   |  Коментарів 0
Оден

Оден


Інгредієнти:
- 340 р. японських рибних котлет Satsuma
- 4 яйця
- 300 гр. редьки дайкон
- 200 гр філе яловичини
- 200 гр. конняку
- 4 чашки даши
- 3 ст. ложки світлого соєвого соусу
- 3 ст. ложки мирин

- Переглянути -
Переглядів: 2757   |  Коментарів 0
1 2
Контакти: wagcooking@gmail.com