Інгредієнти:
Тісто:
Молоко 250г
Борошно пшеничне 500 г
Масло вершкове 100 г
Яйця курячі 2 шт.
Цукор ванільний 10 г
Сіль 1 ч. л.
Цукор 5 ст. л.
Сухі дріжджі 10 г
Начинка:
Яйця курячі 1 шт.
Вишня заморожена 200 г
Мак 100 г
Крохмаль картопляний 1 ст. л.
Інгредієнти:
Сир 150 г
Яблуко 4 шт.
Чорнослив 100 г
Яйця курячі 1 шт.
Цукор 2 ст. л.
Інгредієнти:
Борошно пшеничне 5 стак.
Молоко 1 стак.
Яйця курячі 2 шт.
Масло вершкове 200 г
Сіль 0,5 ч. л.
Цукор 0.5 ст.
Сухі дріжджі 11 г.
Інгредієнти:
Для дріжджового тіста холодного приготування:
Борошно пшеничне 5 ст.
Масло вершкове 200 г
Сухі дріжджі 11 г
Цукор 0.5 ст.
Сіль 0,5 ч. л.
Яйця курячі 2 шт.
Молоко 1 ст.
Для начинки:
Мелена кориця 1 ст. л.
Сироп ягідний 100 мл
Крохмаль картопляний 1.5 ст. л.
Цукор 0.5 ст.
Вишня заморожена 500 г.
Для змазування пирога:
Яйця курячі 1 шт.
Олія оливкова 0.5 ст. л.
Інгредієнти:
Для бісквітного тіста:
Борошно пшеничне 1 ст.
Цукор 1 ст.
Яйця курячі 4 шт.
Сироп для просочення бісквітного тіста:
Цукор 3 ст. л.
Вода 200 мл
Коньяк 1 ст. л.
Для «пташиного молока»:
Цукор 0.5 ст.
Желатин 15 г
Яйця курячі 2 шт.
Для глазурі:
Масло вершкове 50 г
Цукор 1 ст.
Молоко 4 ст. л.
Какао порошок 2 ст. л.
Для крему білкового:
Яйця курячі 2 шт.
Цукор 0.75 ст.