Відкрити категорії
Бублики Радянські

Бублики Радянські


Інгредієнти:
на 15 бубликів:
опара
300 г борошна
15 г пресованих дріжджів або 1/2 ч.л. (2гр) сухих.
200 г води (40 градусів).

тісто:
700 г борошна
15 г солі
80 г маргарину (розтопити)
120 г цукру
270 г води (35 градусів).

- Переглянути -
Переглядів: 7309   |  Коментарів 0
Віденські рогалики

Віденські рогалики


Інгредієнти:
550 г борошна
5 г осмотолерантних дріжджів або 7 г сухих
110 г цукру
50 г кукурудзяної олії
2 жовтки
220 г молока (у вас може піти менше або більше)
25 г вершкового масла
1 ч.лож. лимонної цедри (або за смаком)
Цукор для посипання.

- Переглянути -
Переглядів: 6809   |  Коментарів 0
Лаймові кекси

Лаймові кекси


Інгредієнти:
Масло вершкове - 125г
Борошно - 140г (1 склянка)
Цукор - 125г
Ванільний цукор - 1 чайна ложка
Яйця - 2 штуки
Молоко - 60-70мл (може знадобитися трохи більше)
Розпушувач - 2 чайні ложки
Сік лайма - 4 чайні ложки
Цедра половинки лайма
Лайм - 1 маленький або половинка великого
+ 150г цукру для сиропу
Цукрова пудра для посипання

- Переглянути -
Переглядів: 3149   |  Коментарів 0
Макова запіканка з фруктами

Макова запіканка з фруктами


Інгредієнти:
На 1 порцію
Сир - 150 г
Яйце - 1 штука
Мед - 1-2 столові ложки
Мак - 1 столова ложка
Яблуко - 1 середнє (можна використовувати будь-які фрукти або ягоди по сезону)

- Переглянути -
Переглядів: 5997   |  Коментарів 0
Берлінські маффіни

Берлінські маффіни


Інгредієнти:
Борошно - 240г
Кориця (мелена) - 0,5 чайної ложки + 1 чайна ложка
Розпушувач - 1 чайна ложка з гіркою
Яйце - 1 штука
Цукор - 90г + 40г
Рослинна олія - ​​80 мл
Молоко - 260 мл
Варення - 4 столові ложки

- Переглянути -
Переглядів: 4641   |  Коментарів 0
1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Контакти: wagcooking@gmail.com