Відкрити категорії
Шоколадний торт з апельсиновим кремом

Шоколадний торт з апельсиновим кремом


Інгредієнти:
Для апельсинового крему:
Апельсин 4 шт.
Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л.
Цукор 150 г
Масло вершкове 150 г
Яйця курячі 6 шт.

Для коржів:
Розпушувач 3 ч. л.
Цукор 335 г
Яйця курячі 6 шт.
Борошно пшеничне 300 г
Масло вершкове 335 г
Какао порошок 35 г

- Переглянути -
Переглядів: 9619   |  Коментарів 0
Гарбузово-шоколадний кекс

Гарбузово-шоколадний кекс


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 275 г
Гарбузове пюре 5 ст. л.
Какао порошок 2 ст. л.
Яйця курячі 2 шт.
Розпушувач 10 г
Олія соняшникова рафінована 100 мл
Цукор 5 ст. л.
Молоко 100 мл
Сіль 1 щіпка.

- Переглянути -
Переглядів: 5795   |  Коментарів 0
Торт Тортила

Торт Тортила


Інгредієнти:
Для рулетів:
-6 яєць
-6 ст.л.цукру
-6 ст.л.муки
-300 гр.джему

Для начинки:
-600 гр. сиру
-250 гр. цукру
-1 уп. желатину (15 гр.)
-ванілін
- 2 ст.л. сметани
- 2 дрібно нарізаних консервованих персика

Для декору:
-300 гр. цукрової пудри.
-3 ст.л. води
-1 ч.л. маргарину
-1 ст.л. набряклого желатину
-1 ст.л. меду
З усього цього набору ліпиться голова, лапи і хвіст черепахи. Краще це зробити заздалегідь.

- Переглянути -
Переглядів: 4379   |  Коментарів 0
Бісквіт, який завжди вдається

Бісквіт, який завжди вдається


Посуд для збивання білків повинен бути ретельно знежиреним - помитий содою, а потім протертий спиртом або горілкою.

Яйця повинні бути кімнатної температури.

Білки від жовтків відокремлювати ретельно, кожне яйце окремо, щоб у вже чисті білки не потрапила крапелька жовтка.

Інгредієнти:
Нам знадобляться на форму для торта діаметром 24 см:
Яйця середньої величини 8 штук.
Цукор 280 грам.
Борошно 280 грам.
Ванільний цукор 10-15 грам.
Горілка, коньяк або будь-який міцний алкоголь 2 столові ложки.
Сіль щіпка.

- Переглянути -
Переглядів: 27129   |  Коментарів 2
Морквяний кекс з горіхами

Морквяний кекс з горіхами


Інгредієнти:
Морква 140 г
Імбир сухий 0.5 ч. л.
Гвоздика мелена 0.5 ч. л.
Кориця мелена 1 ч. л.
Цукор коричневий 140 г
Олія соняшникова рафінована 150 мл
Борошно пшеничне 85 г
Борошно пшеничне цільнозернове 85 г
Яйця курячі 2 шт.
Апельсин 1 шт.
Фундук 50 г
Журавлина сушена 20 г
Ізюм темний 50 г
Сода 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 4671   |  Коментарів 0
1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 63
Контакти: wagcooking@gmail.com