Відкрити категорії
Торт зебра


Інгредієнти: 
Тісто:
Цукру 200 г
Вершкового масла або маргарину 200 г
Яєць 5 шт,
Сметани (10-15%) 500 г,
Борошна 300-350 г,
3 чайні ложки розпушувача,
3-4 столові ложки какао.
 
Крем:
Сметани 500 г
Цукру 200 г
2 чайні ложки ванільного цукру. 
 
Глазур:
Вершкового масла 100 г,
Молока 5 столових ложок,
Цукру 6-7 столових ложок
Какао 5 столових ложок.

- Переглянути -
Переглядів: 30 098   |  Коментарів 3
Торт з безе


Інгредієнти:
Для безе: 
3 білки
150 р. цукру
Для бісквіта "гарячий шоколад": 
1 ст муки
1 ст цукру
20 гр розпушувача
4 ст.л какао
1 яйце
0,5 ст молока
1/4 ст. рослинної олі]
0,5 ст окропу 
Для крему: 
1 банка вареного згущеного молока
120-150 гр вершкового масла  
Для прикраси: 
фундук - 80-100 гр
шоколад -30-40 гр
молоко-20гр.

- Переглянути -
Переглядів: 10 777   |  Коментарів 1
Пісочний торт із заварним кремом


Інгредієнти:
Тісто для коржика:
Цукор 150 г
Ванілін 4 г
Сіль 2 г
Масло вершкове 100 г
Яйця курячі 1 шт.
Розпушувач 1 ч. л.
Борошно пшеничне 350 г

Начинка для тіста:
Мигдаль 50 г
Курага 150 г
Цукати 30 г

Прикраса для тортика:
Кокосова стружка 60 г
Цукрова пудра 60 г
Цукерки 5 шт.
Темний Шоколад 50 г
Вафельний стаканчик 1 шт.
Гарбуз 3 г

Крем заварний:
Масло вершкове 200 г
Яйця курячі 2 шт.
Молоко 1 л
Цукор 1 ст.
Борошно пшеничне 3 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 8 488   |  Коментарів 0
Новорічні сніжинки


Інгредієнти:
3 яєчних білка
200 г цукрової пудри
дрібка солі.

- Переглянути -
Переглядів: 7 368   |  Коментарів 0
Коврижка з яблуками


Інгредієнти:
300 г меду,
100 мл молока,
200 г пшеничного борошна,
50 г вівсяного борошна,
50 г смаженого мигдалю і фундука, меленого,
1 пакетик розпушувача,
1 яйце,
щіпка солі,
1 ч.л. кориці,
13 ч.л. меленого імбиру,
4 стручки кардамону, зернятка розтерти в ступці,
на кінчику ножа духмяного перцю,
4 палички гвоздики, верхівки розтерти,
14 мускатного горіха, натерти,
цедра 1 лимона,
3 яблука,
жменя журавлини.

- Переглянути -
Переглядів: 3 004   |  Коментарів 0
1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 65
Контакти: wagcooking@gmail.com