Відкрити категорії

Утоплене дріжджове тісто




Інгредієнти:
Маргарин 100 г
Яйця курячі 1 шт.
Сіль 0,5 ч. л.
Цукор 15 р
Свіжі дріжджі 20 г
Молоко 250 мл
Борошно пшеничне 500 г.

Спосіб приготування:
Для приготування утопленого дріжджового тіста нам знадобиться маргарин, яйце, борошно, цукор, сіль, свіжі дріжджі, молоко.

Утоплене дріжджове тісто



Дріжджі розтерти з цукром.


Повинна утворитися однорідна маса.



Додати тепле молоко (близько 37 °С) і 6 столових ложок борошна.



Ретельно розмішати.



Поставити в тепле місце на 15-20 хвилин.



Додати м ’ яке масло шматочками, збите з сіллю яйце.



Вмішати борошно, залишивши від загальної кількості 50 г для подальшого домісу. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.



Набрати в глибокий посуд дуже холодну воду і опустити в неї тісто.



Через 10 хвилин тісто спливе. Чим краще вымешано тісто, тим швидше воно спливе.



Дістаємо тісто, промокаємо серветкою, домішуємо борошно. Даємо тісту відпочити 15 хвилин в теплому місці. Тісто готове до роботи!

  Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/drozhzhevoe-testo-utoplennik

Утоплене дріжджове тісто


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com