Відкрити категорії

Здобне дріжджове тісто




Інгредієнти:
Молоко 200 мл
Пшеничне борошно 500 г
Цукор 7 ст. л.
Яйця курячі 3 шт.
Олія соняшникова рафінована 1 ст. л.
Масло вершкове 150 г
Свіжі дріжджі 30 г
Цукор ванільний 20 г
Сіль 5 г.

Спосіб приготування:
Для приготування здобного дріжджового опарного тіста нам знадобиться борошно, масло вершкове, свіжі дріжджі, цукор, молоко, яйця, сіль, ванільний цукор.

Здобне дріжджове тісто



Дріжджі змішати з 3 столовими ложками цукру, 70 мл теплого молока і 4 столовими ложками борошна.




Розмішати все і поставити в тепле, затишне місце на 45 хвилин.



Тим часом інше молоко з'єднати з цукром та ванільним цукром, сіллю і маслом. Нагріти до того моменту, коли масло розтане. Охолодити до температури 37 °С.



Готова опара.



Яйця збити, додати в опару.



Додати в опару тепле молоко з маслом. Поступово всипати борошно.



Замісити тісто. Тісто вимішувати треба не менше 20 хвилин.



Покласти тісто в посуд, змащений олією. Накрити рушникомабо плівкою і поставити ще в тепле місце на 1,5 години.



Готове тісто - еластичне, не прилипає до рук!



З такого тіста виходять відмінні солодкі пироги - тісто настільки смачне, що іноді до нього не потрібна навіть начинка. З такого тіста також печуть паски!
  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/sdobnoe-drozhzhevoe-oparnoe-testo

Здобне дріжджове тісто


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com