Відкрити категорії

Шарлотка




Інгредієнти:
200 г борошна,
200 г цукру,
500 г яблук,
5 яєць,
Пакетик ванільного цукру.
За бажанням щіпку кориці.
Масло сливочне для змащування форми.

Спосіб приготування:
Яйця добре збити з цукром, щоб суміш збільшилася в 2 рази (це займе десь 10 хвилин).

Шарлотка


Додати борошно, ванільний цукор та обережно перемішати.



Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати невеличкими дольками. Присипати корицею.



Змастити маслом форму для випічки .

На дно цієї форми висипати трохи тіста.



На тісто виложити майже половину яблук.



На яблука вилити половину залишків тіста.



На тісто викласти залишки яблук.



На яблука вилити залишок тіста.

Форму помістити в духовку розігріту до 180 градусів.

Випікати шарлотку протягом 40-60 хвилин.



Під час випічки ні в якому разі дверцята духовки не відкривати, щоб не сіло тісто.

Смачного!


Шарлотка


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Зоряна
в мене шарлотка "прилипла" до форми, форму маслом вершковим змастила, не можу витягнути з форми. Може почекати поки вистигне повністю шарлотка? Незнаю, що робити? ПІДКАЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА
фото
naumenko
Якщо шарлотка повністю пропечена, вона не повинна прилипнути. Може мало змащена форма. Крім того силіконова форма добре вигинається, тому вихолонувши, шарлотка добре повинна відійти від неї.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com