Відкрити категорії

Крем заварний




Інгредієнти:
Молока 500 мл.
Цукру 200г.
Жовтки 4 шт.
Борошна 50 г.
Ванільного цукру 1 ч.л.

Спосіб приготування:
Закип'ятити молоко.


Крем заварний



Розтерти жовтки з цукром, додавши ванільний цукор і борошно.



Влити в жовтки гаряче молоко та ретельно перемішати.



Варити до загустіння на середньому вогні.



Цей заварний крем можна використовувати для тортів та начинки еклерів.

Смачного!


Крем заварний


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com