Відкрити категорії

Коврижка з яблуками


Коврижка з яблуками


Інгредієнти:
300 г меду,
100 мл молока,
200 г пшеничного борошна,
50 г вівсяного борошна,
50 г смаженого мигдалю і фундука, меленого,
1 пакетик розпушувача,
1 яйце,
щіпка солі,
1 ч.л. кориці,
13 ч.л. меленого імбиру,
4 стручки кардамону, зернятка розтерти в ступці,
на кінчику ножа духмяного перцю,
4 палички гвоздики, верхівки розтерти,
14 мускатного горіха, натерти,
цедра 1 лимона,
3 яблука,
жменя журавлини.

Спосіб приготування:
Форму 10х20 см змастити маслом і посипати борошном.
Розігрійте духовку до 180°С. Мед залийте молоком і підігрійте до розчинення меду, остудіть до температури нижче 40°С.
В миску насипте всі сухі компоненти прянощі і спеції.

Коврижка з яблуками

Рекламний блок

Перемішайте.

Коврижка з яблуками



Яблука нарізати на невеликі шматочки, з антонівки шкірку зчищати не треба.

Коврижка з яблуками



Додайте в борошно мед з молоком, яйце.

Коврижка з яблуками



Розмішайте.

Коврижка з яблуками



Всипте яблука і журавлину.

Коврижка з яблуками



Знову перемішайте.

Викладаємо у форму й випікаємо при 180°С близько години.

Коврижка з яблуками



Посипаємо цукровою пудрою з корицею.

А можна і без пудри.

Коврижка з яблуками



Смачного!

Рекламний блок
Коврижка з яблуками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com