Відкрити категорії

Ковбаска новорічна




Інгредієнти:
Масло вершкове 250 г
Яйця курячі 2 шт.
Цукор 1 ст.
Лимон 1 шт.
Ізюм темний 100 г
Печиво пісочне 450 г
Мармелад 200 г.

Спосіб приготування:
Для приготування ковбаски потрібно взяти вершкове масло, яйця, цукор, лимон, родзинки, різнокольоровий мармелад і пісочне печиво.

Яйця з'єднати з цукром.Масу збити вінчиком.

Ковбаска новорічна


Розмішати розм'якшене вершкове масло з яєчною масою до однорідності.



З лимона терткою зняти цедру, не зачіпаючи білого підкіркового шару, і вичавити сік.



Ізюм ретельно промити, залити теплою водою на 15 хвилин, а потім обсушити.

Мармелад порізати кубиками.



Печиво пропустити через дрібну решітку м'ясорубки.



З'єднати масляно-яєчну суміш з печивом, родзинками, мармеладом, лимонним соком і цедрою.



Суміш ретельно вимішати.



Викласти масу на аркуш поліетилену або целофану, надаючи йому форму ковбаски.



Виріб покласти на 3-4 години в холодильник. Подавати, нарізавши скибочками.
Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/kolbaska-novogodnijj-minon

Ковбаска новорічна


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com