Відкрити категорії

Шоколадна ковбаса




Інгредієнти:
Печиво пісочне 500 г
Горіхи волоські 100 г
Масло вершкове 200 г
Какао порошок 2 ст. л.
Цукор 1 ст.
Молоко 0.5 ст.

Спосіб приготування:
Для приготування шоколадної ковбаси візьмемо пісочне печиво, вершкове масло, молоко, цукор, какао і будь-які горіхи.


Печиво розламати руками в крихту і додати горіхи, які попередньо крупно порубати.

Шоколадна ковбаса



З'єднати цукор, молоко, порізане вершкове масло і какао.



На повільному вогні прогріти масу, щоб розчинився цукор і вершкове масло, але не доводити до кипіння.



Акуратно влити все в крихту з печива.

Добре перемішати, повинна вийти досить густа маса.



Розділити масу на 2 частини, загорнути в харчову плівку, формуючи ковбасу. Поставити в холодильник на 6-7 години для застигання.

Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/shokoladnaja-kolbasa

Шоколадна ковбаса


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Світлана
Дуже дуже дуже смачно. Рекомендую!
фото
Ірена
Дуже смачно. Дякую!
фото
Ігор
Забагато печива і замало горіхів
фото
Надя
Дуже рідке зробилось
фото
наталя
смачно рекомендую
фото
ВАНЯ
ФІГНЯ ЦЕ ВСЕ
фото
Світлана
Нормально, я пробувала i нiчого. Менi клас!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com