Відкрити категорії

Різнобарвне желе




Інгредієнти:
Сік гранатовий 200 мл
Перець солодкий 3 шт.
Куркума 2 г
Шпинат свіжий 200 г
Вода кип'ячена 300 мл
Цукор 50 г
Молоко 200 мл
Желатин 4 ч. л.

Спосіб приготування:
Щоб приготувати різнобарвне желе нам знадобиться: гранатовий сік, солодкі перці жовтого кольору, куркума, шпинат, кип'ячена вода, молоко, желатин, цукор.

Жовті перці помити, очистити від зерен і перебити блендером.

Різнобарвне желе



Додати до соку стільки кип'яченої води, щоб загальна маса рідини склала 200 мл. Додати куркуму, цукор за смаком. Закип'ятити.



Листя шпинату промити. У закритій каструлі пропарити. Сік злити.

Зелену масу шпинату перебити блендером. Додати до пюре кип'ячену воду, цукор за смаком, процідити. Рідину злити в склянку.



У нас повинно бути 3 кольори рідкого ексракта по 200 мл кожного.

Додати желатин згідно інструкції (1 столову ложку з гіркою). Розлити по формах. Поставити в холодильник на 3 години.



Розрізати жельовані пласти на кубики. Змішати.



Залити кольорові кубики желе 200 мл молока з розведеним у ньому желатином. Поставити в холодильник на 3 години.



Жельованого масу вийняти з форми. Розрізати на кубики, круги. Подавати охолодженими на десерт.

Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/raznocvetnoe-zhele

Різнобарвне желе


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Яночка
Дякую за рецепт
фото
ніна
Чудесний сайт, чудові рецепти!Скажу подругам, обовязково!! Дякую. Бажаю творчого натхнення. здоровя.миру!!!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com