Смачна ромова баба
Інгредієнти:
500 г борошна,
350г слів.масла (або маргарину)
300г цукру,
ванілін,
1 щіпка солі,
6 яєць,
40 мл рому,
1 пакетик розпушувача,
175 мл молока,
30 г порошку какао.
Спосіб приготування:
Збити масло, цукор, ванілін і сіль. По одному ввести яйця, перемішати поки цукор не розчиниться. Влити ром. У мисці змішати борошно з розпушувачем і додати до масляної маси. Добре перемішати. 1/2 тіста перекласти в іншу миску і змішати одну частину з какао. У формочки, попередньо змащені маслом, викладати тісто чергуючи світле і темне. Пекти приблизно 40 хвилин. А прикрасити за смаком.
А всередину можна класти все , що є - і курагу, і родзинки та цукати ... загалом хто що любить.
Смачного!