Відкрити категорії

Брауні без глютену


Брауні без глютену

Інгредієнти:

масло - 200 г;
цукрова пудра - 200 г;
темний шоколад без лактози і глютену - 200 г;
яйця - 3 шт.;
кукурудзяне борошно - 90 г;
борошно без глютену - 50 г;
сушена журавлина - 50 г;
сіль - 1 щіпка.

Прикраса зверху:
темний шоколад без лактози і глютену - 50 г;
сушена журавлина - 50 г.

Сьогодні будемо готувати брауні без глютену. Це уже смачний десерт, який можна приготувати неймовірно просто. Рецепт приготування з фото.

Процес приготування брауні без глютену.

  1. У каструлі розтопити масло. Потім зніміть з вогню і додайте 2/3 подрібненого шоколаду. Перемішайте, поки він не розчиниться. Відкладіть в сторону.
    Розтопіть масло і шоколад
  2. У мисці змішайте борошно і сіль. Злегка збити яйця з цукровою пудрою.
    Збити яйця з цукровою пудрою
  3. Приготовану шоколадну масу додати до яєчної маси і перемішати міксером.
    Шоколадну масу додати до яєчної
  4. Потім, постійно помішуючи, додати борошняну суміш, що залишилася 1/3 частини шоколаду і сушену журавлину.
    В шоколадно-яєчну масу додати борошняну суміш, 1/3 частини шоколаду і сушену журавлину
  5. Викладіть тісто на деко, застелене папером для випічки, і запікайте в духовці 35 хвилин при 180 градусах Цельсія.
    Випікаємо масу в духовці
  6. Вийнявши з духовки, посипати журавлиною і подрібненим чорним шоколадом.
    Брауні прикрашаємо шоколадом і журавлиною
  7. Готово!
  8. Смачного!
Час приготування: 35 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Брауні без глютену - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 450 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 87)
Ключові слова: Солодка випічка / Десерти / Солодощі

Брауні без глютену


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com