Відкрити категорії

Великодня бабка (паска)


Великодня бабка (паска)

Інгредієнти:

вершкове масло - 200 г;
цукор - 200 г;
яйця - 5 шт.;
борошно - 180 г;
картопляний крохмаль - 80 г;
розпушувач - 1 ч. л.;
стручок ванілі - 1 шт.;
мигдальні пластівці - 20 г;
лимон - 1 шт.

Сьогодні будемо готувати святкову випічку на Великдень – Великодня бабка (паска). Випічка виходить неймовірно смачною, ніжною і ароматною. Паска готується без дріжджів.

Процес приготування Великодньої бабки (паски).

  1. У каструлі розтопити масло, додати сік і цедру лимона.
    Розтопити вершкове масло, додати сік і натерти цедру лимона
  2. У великій мисці збийте яйця з цукром і розрізаними навпіл насінням ванілі. Збивати поки суміш не стане легкою, густою і повітряною.
    Збити до пишності яйця з цукром, додати ваніль
  3. Коли маса буде готова, всипаємо в неї просіяне борошно, картопляний крохмаль і розпушувач. Акуратно перемішайте все разом.
    До яєчної маси додати борошно, розпушувач і картопляний крохмаль. Перемішати
  4. Додати топлене масло з лимоном і трохи помішати.
    В цю ж миску додати масло з лимоном
  5. Змастіть форму вершковим маслом і посипте подрібненим мигдалем (за бажанням).
    Маслом змастити форму для випічки. За бажанням присипати мигдалем
  6. Вилийте масу в підготовлену форму і запікайте 45 хвилин при температурі 170 градусів. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою на сухість. Остиглий корж присипати цукровою пудрою або полити глазур'ю.
    Великодню бабку (паску) ставимо у духовку на 45 хвилин. Температура 170 градусів
  7. Ось так дуже просто і швидко готується така Великодня солодка випічка. Рекомендуємо приготувати і вам за цим рецептом таку паску.
  8. Смачного!
Час приготування: 45 хвилин
Час на підготовку: 1 година
Кухня: Українська
Опис: Великодня бабка (паска) - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 388 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 71)
Ключові слова: Солодка випічка / Масниця

Великодня бабка (паска)


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com