Відкрити категорії

Як приготувати бюджетну паску


Як приготувати бюджетну паску

Інгредієнти:

дріжджі пресовані - 15 г;
борошно пшеничне - 340-350 г;
цукор - 90 г;
цукати - 70 г;
сіль - 1/4 ч. л.;
курячі яйця - 1 шт.;
молоко - 125 мл;
ванілін - 0,5 г (1/2 пакетика);
яєчний жовток - 1 шт.;
олія - 70 г;
ізюм - 70 г.

Глазур:
1) Білкова глазур для паски
2) Білкова глазур і глазур з желатином
3) Глазур для пасок - 3 рецепти
4) Як зробити глазур

Сьогодні рецепт простої бюджетної паски, яка за своїми смаковими якостями не поступається ніякій другій. Рецепт дуже простий і продуктів потрібно самій мінімум. Ми будемо готувати одну велику паску, а ви ж можете приготувати кілька невеликих.

Процес приготування бюджетної паски.

  1. В теплому молоці розвести пресовані дріжджі. Рекомендую використовувати саме свіжі дріжджі, з ними випічка довше залишається свіжою.
    В теплому молоці розвести пресовані дріжджі
  2. Додаємо сюди ж 1 столову ложку цукру і 1 столову ложку борошна. Розмішуємо. Опару поставимо в тепле місце до доки на її поверхні не утвориться шапочка.
    Cюди ж 1 столову ложку цукру і 1 столову ложку борошна
  3. До цукру, що залишився, кладемо сіль, 1 яйце і 1 жовток, рослинне масло. Все трохи збиваємо.
    До цукру додаємо сіль, 1 яйце і 1 жовток, рослинне масло.
  4. Опара вже підійшла. Висипаємо її до яєчної суміші.
    Опару висипаємо до яєчної суміші
  5. Поступово всипаємо просіяне борошно, що залишилося і ванілін. Замішуємо тісто. Кількість борошна регулюйте самі. В результаті тісто виходить гладке і м'яке, до рук воно не липне. Тісто покласти в ємність, змащену олією. Закриваємо плівкою і залишимо настоятися тісто до збільшення його в обсязі в 2,5 рази. Для цього я використовую духову шафу.
    Підготуємо для паски тісто
  6. Ізюм заливаємо окропом і дамо постояти 5 хвилин. Зливаємо воду і підсушуємо.
    Ізюм заливаємо окропом
  7. Пройшло майже дві години, тісто добре підійшло. Трохи його обминаємо. Додаємо в нього підготовлені родзинки і цукати. Вмішуємо їх в тісто і викладаємо в підготовлену форму (в даному випадку діаметр 15 см, а висота 13). Її попередньо вистелити папір для випічки, який в свою чергу змастити рослинною олією.
    Тісто викладаємо у форму
  8. Накриваємо плівкою і знову поставимо настоятися. Тісто має збільшитися в обсязі як мінімум в 2 рази. Пройшла 1 година. Відправляємо випікатися в духовку, розігріту до 180 градусів приблизно на 40 хвилин.
    Випікаємо паску
  9. Після 30 хвилин випікання верх паски можна прикрити фольгою, щоб він не підгорів. Тепер дамо трохи охолонути, потім виймаємо з форми і залишаємо до повного охолодження.
  10. Тепер можна покрити глазур’ю. Посилання на глазурь дивіться в самому початку рецепта. Смачного! З Великим Святом Вас! з Великоднем!
Час приготування: 40 хвилин
Час на підготовку: 2 години
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати бюджетну паску - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 330 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 48)
Ключові слова: Солодка випічка / Паска

Як приготувати бюджетну паску


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com