Відкрити категорії

Сирна паска печена


Сирна паска печена


Ось на порозі вже один з найбільших християнських свят - це світле воскресіння Господа. І в честь цього прекрасного свята хочеться з Вами поділитися дуже простим, а головне смачним рецептом приготування паски. Цей рецепт простий тим, що нам не потрібно возитися з дріжджовим тістом. Це тісто буде на сирній основі.

Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
цукор - 200 г;
домашній сир - 300 г;
сода - 1 ч. л.;
оцет 9% - 1 ч. л.;
рослинне масло - 150 г;
ванілін;
борошно - 1 – 2,5 ст.;
курага;
цукати.

Процес приготування сирної паски.


До яєць додаємо цукор і збиваємо.

11


Додаємо розтоплене вершкове масло. Воно не повинно бути гарячим. Збиваємо ще буквально хвилинку.

22

Рекламний блок
Сюди додаємо сир. Він може бути абсолютно будь-якої жирності (чим жирніше сир, тим більше борошна вам знадобиться). Збиваємо міксером. Якщо ви використовуєте домашній сир, то після збивання у вас залишаться крупинки в тісті. Не хвилюйтеся, під час випічки це все розчиниться.

33


Переливаємо все у велику миску, щоб було зручніше працювати. Тепер соду потрібно погасити оцтом.

44


За бажанням сюди додаємо ванілін і частину борошна. Борошно вводити в декілька етапів. Оскільки для цього тіста вам може знадобитися від 1 стакана до 2,5 - все залежить від жирності сиру. Тісто повинно вийти досить густим, воно не повинно стікати з вашої лопатки.

55


У готове тісто додаємо подрібнену курагу і цукати. Ви можете додати абсолютно все, що хочете. Все добре перемішуємо і відправляємо у форму. Форму змастити рослинним маслом і притрусити борошном. Паску залишаємо відпочити 10-15 хвилин.

66


А тим часом, розігріємо духовку до 160 градусів. Випікати паску потрібно від 50 хвилин до 1,5 години. Перевіряйте готовність зубочисткою. Даємо пасці повністю охолонути.

77


Паску прикрашаємо за Вашим смаком.

88


Смачного!

Рекламний блок
Сирна паска печена


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com