Відкрити категорії

Сирна паска печена




Ось на порозі вже один з найбільших християнських свят - це світле воскресіння Господа. І в честь цього прекрасного свята хочеться з Вами поділитися дуже простим, а головне смачним рецептом приготування паски. Цей рецепт простий тим, що нам не потрібно возитися з дріжджовим тістом. Це тісто буде на сирній основі.

Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
цукор - 200 г;
домашній сир - 300 г;
сода - 1 ч. л.;
оцет 9% - 1 ч. л.;
вершкове масло - 150 г;
ванілін;
борошно - 1 – 2,5 ст.;
курага;
цукати.

Процес приготування сирної паски.


До яєць додаємо цукор і збиваємо.

1


Додаємо розтоплене вершкове масло. Воно не повинно бути гарячим. Збиваємо ще буквально хвилинку.

2


Сюди додаємо сир. Він може бути абсолютно будь-якої жирності (чим жирніше сир, тим більше борошна вам знадобиться). Збиваємо міксером. Якщо ви використовуєте домашній сир, то після збивання у вас залишаться крупинки в тісті. Не хвилюйтеся, під час випічки це все розчиниться.

3


Переливаємо все у велику миску, щоб було зручніше працювати. Тепер соду потрібно погасити оцтом.

4


За бажанням сюди додаємо ванілін і частину борошна. Борошно вводити в декілька етапів. Оскільки для цього тіста вам може знадобитися від 1 стакана до 2,5 - все залежить від жирності сиру. Тісто повинно вийти досить густим, воно не повинно стікати з вашої лопатки.

5


У готове тісто додаємо подрібнену курагу і цукати. Ви можете додати абсолютно все, що хочете. Все добре перемішуємо і відправляємо у форму. Форму змастити рослинною олією і притрусити борошном. Паску залишаємо відпочити 10-15 хвилин.

6


А тим часом, розігріємо духовку до 160 градусів. Випікати паску потрібно від 50 хвилин до 1,5 години. Перевіряйте готовність зубочисткою. Даємо пасці повністю охолонути.

7


Паску прикрашаємо за Вашим смаком.

8


Смачного!


Сирна паска печена


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
ОЛЯ
В рецепте написано "РОСЛИННЕ масло", а дальше по тексту - "ВЕРШКОВЕ".
фото
admin
ОЛЯ, дякуємо. Текст змінили!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com