Відкрити категорії

Пиріжки з лаваша з яблуками




Сьогодні зробимо пиріжки з яблуками без замішування тіста.

Інгредієнти:
лаваш - 2 шт.;
яблука - 1 кг;
цукор - 150 г;
кориця - 1/4 ч. л.;
сік лимона - 2 ст. л.;
яйце - 1 шт.;
молоко - 50 г;
цукрова пудра;
рослинна олія.

Випікати 10-15 хвилин при температурі 200 градусів!

Процес приготування пиріжків з яблуками з лаваша.


Для начинки нарізаємо дрібно яблука. Перекладаємо їх у каструлю, додаємо сік лимона і цукор. Перемішуємо і ставимо на маленький вогонь. Проварюємо до розчинення цукру.

1

Яблука варилися 7 хвилин, додаємо корицю, перемішуємо і залишаємо повністю охолонути.

2


Замість тіста на пиріжки будемо використовувати лаваш. Розрізаємо лаваш на рівні частини.

3


Формуємо пиріжки.

4


На змащений олією лист будемо викладати пиріжки. Викладаємо швом вниз.

5


В яйце додаємо трошечки молока, збиваємо і будемо змащувати пиріжки. Відправляємо пиріжки в духовку, розігріту до 200 градусів.

6


Пройшло 15 хвилин. Пиріжки підрум’янились, дістаємо з духовки і викладаємо на тарілку. Даємо повністю охолонути. Посипаємо цукровою пудрою і можна подавати до столу.

7


У нас вийшли дуже апетитні, ароматні, соковиті всередині, хрусткі зовні. Приємного смаку. Приготуйте і ви, це дуже легко!


Пиріжки з лаваша з яблуками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com