Відкрити категорії

Пиріжки з лаваша з яблуками


Пиріжки з лаваша з яблуками


Сьогодні зробимо пиріжки з яблуками без замішування тіста.

Інгредієнти:
лаваш - 2 шт.;
яблука - 1 кг;
цукор - 150 г;
кориця - 1/4 ч. л.;
сік лимона - 2 ст. л.;
яйце - 1 шт.;
молоко - 50 г;
цукрова пудра;
рослинна олія.

Випікати 10-15 хвилин при температурі 200 градусів!

Процес приготування пиріжків з яблуками з лаваша.


Для начинки нарізаємо дрібно яблука. Перекладаємо їх у каструлю, додаємо сік лимона і цукор. Перемішуємо і ставимо на маленький вогонь. Проварюємо до розчинення цукру.

11


Яблука варилися 7 хвилин, додаємо корицю, перемішуємо і залишаємо повністю охолонути.

22

Рекламний блок
Замість тіста на пиріжки будемо використовувати лаваш. Розрізаємо лаваш на рівні частини.

33


Формуємо пиріжки.

44


На змащений олією лист будемо викладати пиріжки. Викладаємо швом вниз.

55


В яйце додаємо трошечки молока, збиваємо і будемо змащувати пиріжки. Відправляємо пиріжки в духовку, розігріту до 200 градусів.

66


Пройшло 15 хвилин. Пиріжки підрум’янились, дістаємо з духовки і викладаємо на тарілку. Даємо повністю охолонути. Посипаємо цукровою пудрою і можна подавати до столу.

77


У нас вийшли дуже апетитні, ароматні, соковиті всередині, хрусткі зовні. Приємного смаку. Приготуйте і ви, це дуже легко!

Рекламний блок
Пиріжки з лаваша з яблуками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com