Відкрити категорії

Манник на молоці




Сьогодні зроблю самий звичайний, розсипчастий манник на молоці.

Інгредієнти:
молоко - 1 стакан (250 мл);
манна крупа - 1 стакан;
цукор - 1 стакан;
борошно - 1 стакан;
яйця - 3 шт.;
рослинна олія - 80 мл;
вершкове масло - 20 г;
ванілін - 1 ч. л.;
розпушувач - 1 ч. л. з гіркою.

Випікати 30-40 хвилин при температурі 180 градусів!

Процес приготування манника на молоці.


Виливаємо молоко в каструлю. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

1


В молоко додаємо масло, перемішуємо до повного розчинення. Знімаємо з вогню.

2

Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром в піну.

3


В яйця додаємо рослинне масло і перемішуємо.

4


Яєчну суміш виливаємо в тепле молоко.

5


Додаємо манку і все перемішуємо. Суміш залишаємо на 20-30 хвилин. За цей час манка розбухне.

6


Розпушувач додаємо в борошно, висипаємо в тісто і перемішуємо до однорідності.

7


В попередньо змащену вершковим маслом і посипану манкою форму виливаємо тісто. Відправляємо манник в духовку, розігріту до 180 градусів.

8


Пройшло 30 хвилин дістаємо манник з духовки. Перевірити готовність зубочисткою. Якщо вона суха, то манник готовий.

9


Витягаємо його з форми і даємо повністю охолонути. Ось такий звичайний і простий манник у нас вийшов. Його можна подавати з медом, варенням, джемом, сметаною або просто посипати цукровою пудрою.

10


Він вийшов дуже смачним, розсипчастим і з хрусткою скоринкою. Приємного смаку і гарного настрою!


Манник на молоці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com