Відкрити категорії

Пісочне тісто


Пісочне тісто


Сьогодні поділюся з вами рецептом приготування пісочного тіста. Я використовую саме вершкове масло, бо з ним виходить набагато смачніша випічка.

Інгредієнти:
яєчні жовтки - 2 шт. (або 1 яйце);
цукрова пудра - 100 г;
вершкове масло - 1 пачка (180-200 г);
дрібка солі;
борошно - 2-2,5 ст. (300 г);
можна додати за бажанням какао, корицю, ванілін.

Процес приготування пісочного тіста.


У мене розм'якшене вершкове масло. Додаю до нього цукрову пудру. Швидко та енергійного перетираю масло з пудрою. Пісочне тісто потрібно замішувати дуже швидко.

11


Додаю сюди жовтки (я використовую 2 штуки). Замість 2 двох жовтків можна взяти одне яйце.

22

Рекламний блок
В борошно я додала сіль (в нього можна додати корицю, ванілін, какао, це все за бажанням). Спочатку половину борошна викладаю в тісто і знову все швидко змішую. Висипаємо на стіл і додаємо решту борошна.

33


Тепер дуже важливо! Довго тісто не потрібно замішувати. Його просто необхідно зібрати в грудку.

44


Загорнула його в целофановий пакетик. Відправляю в холодильник на 1 годину, не менше.

55


Тісто полежало в холодильнику і тепер я його розкачаю. З нього можна пекти печиво, також рогалики, кошики, пироги з різними начинками.

66


Випікати вироби з пісочного тіста необхідно при високій температурі.

77


Я включила духовку на 200 градусів і буду випікати печиво до золотистого кольору. Випікати печиво потрібно від 10 до 15 хвилин.

88


Спробуйте приготувати і ви. Це мій найулюбленіший рецепт. Готувати його нескладно, швидко і просто. Випічка в результаті виходить дуже смачною.

Рекламний блок
Пісочне тісто


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com