Відкрити категорії

Чізкейк Нью-йорк




Батькам не завжди вдається змусити дітей їсти корисні продукти. Однак цю проблему можна легко вирішити. Наприклад, з сиру можна приготувати чізкейк, який буде не тільки смачним, але і корисним десертом. Чізкейк за смаком нічим не поступається святковим тортам, так що його цілком можна подавати до столу зі свічками, не боячись, що він не впишеться в програму свята.

Інгредієнти: (на чізкейк діаметром 24 см)
Для скоринки:
7-8 крекерів з борошна грубого помелу;
3 столові ложки масла підтопленого.

Для тіста:
4 (200-250 грам) упаковки сиру або вершкового сиру;
1 1/2 склянки цукру;
3/4 склянки молока;
4 яйця;
1 склянка сметани;
1 столова ложка екстракту ванілі;
1/4 склянки борошна.

Як приготувати чізкейк.


Густо змастіть маслом форму для запікання діаметром 22-24 сантиметри.

1


Візьміть 7-8 штук крекерів з борошна грубого помелу.

2


Помістіть крекер в кухонний процесор і подрібніть до стану крихти. Можна використовувати блендер в спеціальному режимі, але краще всього, якщо у Вас під рукою міні-процесор – він не займає багато місця і якраз підходить, коли треба щось швидко подрібнити.

3

В крайньому випадку, можна взяти вже готові панірувальні сухарі.

4


Додайте розтоплене масло.

5


Перемішайте, щоб крихти здавалися вологими, але не були занадто мокрими. Якщо потрібно, додайте ще трохи олії.

6


Всипте крихти в приготовану форму для запікання.

7


Утрамбуйте крихти, притискаючи їх до дна мірним стаканчиком або звичайною склянкою.

8


Постарайтеся сформувати хоча б невисокі стінки з крихт у формі. Потім поверніться до приготування самого чізкейку.

9


Візьміть чотири упаковки сиру або вершкового сиру.

10


Додайте цукор.

11


Збиваючи міксером на малих обертах, поступово вливайте молоко. Не намагайтеся зробити чізкейк дієтичним і не шкодуйте цукру.

12


По одному додайте яйця.

13


Після кожного яйця гарненько збийте.

14


Додайте склянку сметани.

15


Екстракт ванілі.

16


Просіяти зверху чверть склянки борошна і збивайте, поки все остаточно не перемішається і не перетвориться в однорідну масу.

17


Зчистіть грудочки зі стінок і збийте все в останній раз.

18


Влийте сирну масу у форму для запікання поверх утрамбованих крихт.

19


Зверху пригладьте все лопаткою. Поставте чізкейк в духовку, розігріту до 175 градусів і випікайте одну годину. Коли таймер подзвонить, вимкніть духовку і дайте чізкейку постояти за зачиненими дверима ще 5-6 годин. Остигати він повинен поступово.

20


Остиглий чізкейк поставте в холодильник, щоб він остаточно охолодився, і можете подавати на стіл.

21


Цей чізкейк має просто приголомшливий смак.

22


Смачного!


Чізкейк Нью-йорк


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com