Відкрити категорії

Сирне суфле


Сирне суфле


Інгредієнти:
1 велике яблуко солодких сортів
1 середня морквина
Сир будь-якої жирності (не вологий) - 200 грам
Яйця - 3 дрібних або 2 великих
Цукор - 1 ст.ложка
Ванілін
Олія для змащування форми
Панірувальні сухарі або вівсяні пластівці

Приготування:

Рекламний блок
Морква і яблуко очистити, нарізати скибочками і відварити на пару, або запекти в мікро або духовці. Можна протушкувати, але відвар повністю злити.

Готові морква і яблуко пюріровать занурювальним блендером з цукром до гомогенезірованного пюре. Злегка остудити.

Яйця збити вилочкою, змішати з сиром і пюріровать блендером бажано так, щоб крупинок не було.

Сирно-яєчну суміш з'єднати з яблучно-морквяним пюре, додати ванілін, перемішати. "Тісто" виходить як рідка сметана - не лякайтеся, так і повинно бути.
Форму змастити маслом і присипати паніровкою (Форму бажано брати не глибоку. Панірування стінок бажана - так простіше дістати суфле з форми).

Вилити тісто у форму і поставити випікатися при 170 градусах приблизно на 40-45 хвилин. Готовність перевіряти паличкою - вона повинна бути сухою, також зверху суфле може злегка потріскатися і роздутися.

Готове суфле дістати, остудити при кімнатній температурі і прибрати в холод на кілька годин - це для того, щоб можна було суфле перевернути на блюдо.

Якщо ви плануєте їсти суфле теплим, то будьте готові до того, що суфле не затвердіє і буде розвалюватися, хоча на смакові якості це не вплине.
Смачного!

Рекламний блок
Сирне суфле


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Оксана,Ксюха
дуже смачне та ке би кожен день їсти
фото
Ілона
Дуже смачне...Велике спасибі за рецепти
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com