Відкрити категорії

Булочки з шоколадним кремом


Булочки з шоколадним кремом


Хочу поділитися з вами рецептом моїх самих улюблених булочок з шоколадом. Булочки солодкі і з прекрасним шоколадним кремом. Хто хоче побалувати себе і свою сім'ю, тому пропоную цей нескладний рецепт.

Тісто для булочок я робила дріжджове, але не дала йому підійти, а, навпаки, відправила в морозилку. Шоколадний крем заварювала на молоці. Часу, в цілому, я витратила трохи, зате задоволення від процесу поглинання булочок я отримала масу. Та не тільки я, а і вся моя сім'я.

Інгредієнти:
Для тіста:
- 1 склянка молока;
- 1 ч. л. дріжджів (сухих);
- 1 ст. л. цукру;
- 1 яйце;
- 100 г вершкового масла;
- 2-3 склянки борошна.

Для шоколадного крему:
- 1 склянка молока;
- 0,5 склянки цукру;
- 1 яйце;
- 2 ст. л. крохмалю;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- какао - 3 ст. л.

Як приготувати булочки з шоколадним кремом.


Найголовніше в цих булочках - тісто. Саме в ньому закладені деякі секрети. Перше, що ми робимо - підігріваємо молоко, щоб воно стало теплим.

11


Розвести в ньому дріжджі, цукор і яйце.

22

Рекламний блок
Перемішаємо, додамо трохи борошна, замісимо тісто, як на оладки. Воно повинне постояти хвилин 20, щоб дріжджі увійшли в силу.

33


Додамо борошно, замісимо еластичне тісто. Розділимо його на 5 шматочків.

44


У кожен шматочок наріжемо м'яке вершкове масло, приблизно по 20 г на шматочок.

55


Тепер це масло потрібно загорнути в тісто. Для цього необхідно масло засунути в середину кульки і зробити такі маніпуляції кілька разів.

66


Кульки з тіста відправляємо в морозильну камеру на 2 години.

77


Поки тісто буде відпочивати, приготуємо шоколадний крем. Змішаємо крохмаль, цукор і яйце.

88


Додамо до цієї маси какао. Введемо тепле молоко і відправимо на вогонь. Заваримо крем до густоти. Відставимо убік, нехай охолоне.

99


Коли тісто досить охолоне в морозилці, починаємо формувати булочки. Тісто буде дуже еластичним. З однієї кульки виходить 2-3 булочки, залежить від того, який розмір булочки ви виберете.

Шматочок тіста розкочуємо тонко, 3-4 мм, в середину викладаємо ложкою крем, розподіляємо його по тісту. Скачуємо рулет, потім формуємо равлика. Викладаємо готові булочки на деко, змащене рослинним маслом.

1010


Випікаємо при температурі 200 градусів 25-30 хвилин. Перед подачею булочки я присипала цукровою пудрою. Приємного смаку!

Рекламний блок
Булочки з шоколадним кремом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com