Відкрити категорії

Віденські рогалики


Віденські рогалики


Інгредієнти:
550 г борошна
5 г осмотолерантних дріжджів або 7 г сухих
110 г цукру
50 г кукурудзяної олії
2 жовтки
220 г молока (у вас може піти менше або більше)

Рекламний блок
25 г вершкового масла
1 ч.лож. лимонної цедри (або за смаком)
Цукор для посипання.

Приготування:
Ну і далі все просто. Активуємо дріжджі: 1 ст. лож борошна, 5 ст. лож молока і все дріжджі змішуємо добре і залишаємо в спокої на 15 хвилин. Потім змішуємо решту інгрідієнтів, масло в останню чергу і вимішуємо тісто.

Багато часу вам не знадобиться, тісто дуже приємне, легке, еластичне. Залишаємо на годину приблизно при 28 градусів. Тісто має добре вирости. Потім обминаємо, змастивши стіл тоненьким шаром кукурудзяної олії. Розгортаємо в пласт, ріжемо на дольки, в тарілочку насипаємо цукор крупного помелу (можна будь-який) валяємо з двох сторін в цукрі і закручуємо. Можна зробити з начинкою (шоколад, повидло і т.д.)

Все це укладаємо на лист. Даємо підійти приблизно 30 хвилин (при 28-30 градусів с паром). За цей час нагріваємо духовку до 180 градусів, випікаємо 20-30 хвилин, конвекція вітається. Перед випічкою рогалики скропити водичкою.

Ось і все! Приємного вам апетиту!

Рекламний блок
Віденські рогалики


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com