Відкрити категорії

Хмиз на кислому молоці


Хмиз на кислому молоці

 

Інгредієнти:
Кефір - 1 склянка,
Вершкове масло - 120 г.,
Яйця - 2 шт.,
Цукор - 2 ст.л.,
Борошно - 700 г.,
Сіль.
Олія для смаження,
Цукрова пудра - за смаком,

Спосіб приготування:
Яйця збити, потім додати весь цукор в яєчну масу, влити кефір, добре б домашній і додати розтоплене масло. Посолити зовсім небагато.

 

фото 1фото 1

 

фото 2фото 2

 

фото 3фото 3

 

Додати спочатку більше половини, а потім невеликими частинами просіяне борошно і замісити еластичне тісто. Добре вимісити тісто, щоб не липло до рук.

 

фото 4фото 4

 

І відразу ж тонко розкачати його. Нарізати тісто смужками і сформувати хмиз.

 

фото 5фото 5

Рекламний блок
Обсмажити в рослинному маслі, виймати відразу на паперовий рушник, а потім складати в посуд, посипаючи пудрою.

 

фото 6фото 6

 

фото 7фото 7


Смачного!

Рекламний блок
Хмиз на кислому молоці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com