Відкрити категорії

Берлінські маффіни


Берлінські маффіни


Інгредієнти:
Борошно - 240г
Кориця (мелена) - 0,5 чайної ложки + 1 чайна ложка
Розпушувач - 1 чайна ложка з гіркою
Яйце - 1 штука
Цукор - 90г + 40г
Рослинна олія - ​​80 мл
Молоко - 260 мл
Варення - 4 столові ложки

Рекламний блок

Приготування:
Борошно просіяти. У ємності змішати борошно, розпушувач і 0,5 чайної ложки кориці.

Яйце збити до легкої піни, додати 90г цукру і ще раз збити. Влити рослинне масло і молоко, перемішати до однорідності. Додати до яєчної суміші борошно і акуратно змішати.

Духовку розігріти до 180 градусів. У формочки для маффінів викладати 1 столову ложку тіста - 1 чайну ложку варення - зверху тісто, щоб закривало варення.
Змішати залишилися 40г цукру і чайну ложку кориці, присипати маффіни зверху. Випікати 20-25 хвилин, остудити і подавати.

Смачного!


P.S. Варення можна використовувати будь-яке, можна робити з шматочками шоколаду в центрі або сухофруктами. Масла можно додати 60 мл - буде достатньо. Можна додати ванілін або ванільний цукор. З такої кількості тіста виходить ~ 12 маффінів, Це тісто відмінно виймається з силіконових формочок. Виходять смачні коричні маффіни, в міру солодкі, любителям кориці обов'язково сподобається. Якщо використовуєте для начинки дуже солодке варення, шоколад, Нутеллою і т.п., то в тісто цукру можна взяти ~ 50-60г.

Пригощайтеся!

Рекламний блок
Берлінські маффіни


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com