Відкрити категорії
Локшина з п'ятьма ароматами


Інгредієнти:
Вихід порцій: 4
300 г сухої китайської тонкої яєчної локшини або 500 г свіжої локшини якісоба
200 г пісної свинини без кісток тонко нарізати
22,5 мл (4 1/2 чайної ложки) рослинної олії
10 г свіжого імбирного кореня натерти
1 зубчик часнику розчавити
200 г (1 3/4 склянки) крупно посіченою зеленої капусти
115 г (1/2 склянки) пророщеної квасолі
1 зелений перець насіння вирізати і нарізати стручок тонкими смужками
1 червоний перець насіння вирізати і нарізати стручок тонкими смужками
сіль і білий перець.
20 мл (4 чайні ложки) водорості або норі для прикраси блюда (за бажанням)
Для приправи:
60 мл (4 столові ложки) вустерширського соусу
15 мл (1 столова ложка) соєвого соусу
15 мл (1 столова ложка) білого соусу з устрицями
15 мл (1 столова ложка) цукру
2,5 мл (1/2 чайної ложки) солі.

- Переглянути -
Переглядів: 44 927   |  Коментарів 0
Фруктовий салат з йогуртом

Фруктовий салат з йогуртом


Інгредієнти:
яблуко - 1 шт.;
манго (невелике) - 1 шт;
банан - 1 шт.;
ківі - 1 шт.;
горіхи (будь-які);
йогурт знежирений - 1 склянка;
терта апельсинова цедра - 1 ч.л.;
сік апельсина (краще свіжовичавлений) - 1 ст.л.;
мед - 1 ст.л. (За бажанням).

- Переглянути -
Переглядів: 9 616   |  Коментарів 0
Швидка вечеря із стручкової квасолі і шинки


Інгредієнти:
400 г стручкової квасолі замороженої
200-300 г шинки
1-2 цибулини
2-3 зубчики часнику
сіль
рослинна олія

- Переглянути -
Переглядів: 4 136   |  Коментарів 0
Бігус по-галицьки зі свининою

 

Інгредієнти:

1 кг капусти білоголової (свіжої або квашеної)
500 г свинини
300 мл м'ясного бульйону
100 г ріпчастої цибулі
100 г томатної пасти
50 г свинячого жиру
10 г оцту
лавровий лист
цукор
чорний мелений перець, сіль

- Переглянути -
Переглядів: 8 181   |  Коментарів 0
1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Контакти: wagcooking@gmail.com