Інгредієнти:
Картопля - 1 кг.
Фарш - 300 гр.
Морква - 1 ложка
Цибуля - 1 шт.
Болгарський перець - 1 шт.
Олія для жарки
Томатна паста - 1 шт.
Зелень
Сіль
Перець.
Інгредієнти:
600 г курячої печінки
1/4 склянки рубаної кінзи
1/4 склянки рубаної петрушки
1/4 склянки оливкової олії
1 ч.л солодкої паприки
0,5 ч.л гострої паприки
сіль, чорний мелений перець
6 зубчиків рубаного часнику.
Інгредієнти:
Яловича печінка - 500 г
Пиво - 200 мл
Сметана - 200 г
Цибуля - 2 шт
Кисло-солодке яблуко - 1 шт
Олія для смаження
Сіль та перець за смаком.
Інгредієнти:
Картопля - 2 шт.
Морква - 1 велика.
Буряк - 1 шт.
Твердий сир - 200г.
Волоський горіх - 100г.
Гранат - 100-150г.
Яловичина - 300г.
Яйця - 3шт.
Майонез - 1п.
Ікра червона для прикраси.
Інгредієнти:
Свинина,
Гірчиця середньо-гостра,
Сіль,
Свіжозмелений перець,
Картопля, цибуля, морква, капуста,
Олія соняшникова.