Відкрити категорії
М'ясо по-французьки

М'ясо по-французьки


Інгредієнти:
2 курячих філе
5-6 картоплин середньої величини
баночка печериць
2 цибулини
сир
майонез.

- Переглянути -
Переглядів: 10198   |  Коментарів 0
Курячий пиріг гавайський

Курячий пиріг гавайський


Інгредієнти:
Фарш курячий - 800 гр
пластівці геркулес - 50 гр
сметана - 1 ст. ложка
яйце - 2 шт.
молоко - 100 гр
часник - 3-4 зубчики
"Гавайська" суміш (суміш заморожених овочів)- 1 пакет
сир твердий - 100-150 гр
майонез, спеції.

- Переглянути -
Переглядів: 6142   |  Коментарів 0
Курячий тортик

Курячий тортик


Інгредієнти:
250 гр. курячого фаршу,
8-9 середніх картоплин,
2 середні морквини,
сіль, перець, Ваші улюблені приправи (добре прованські трави)
олія для смаження,
150 гр. сиру.

- Переглянути -
Переглядів: 5901   |  Коментарів 0
Куряче кільце

Куряче кільце


Інгредієнти:
-500г курячого фаршу,
-1 цибулина,
-2 яйця (1 у фарш, 1 для змащення),
-2ст.л. сиру
-8-10 Перепелиних яєць-варених,
-1 Упаковка листкового тіста 250г,
-сіль, спеції за смаком,
-кунжут для посипання.

- Переглянути -
Переглядів: 5025   |  Коментарів 0
Локшина з п'ятьма ароматами

Локшина з п'ятьма ароматами


Інгредієнти:
Вихід порцій: 4
300 г сухої китайської тонкої яєчної локшини або 500 г свіжої локшини якісоба
200 г пісної свинини без кісток тонко нарізати
22,5 мл (4 1/2 чайної ложки) рослинної олії
10 г свіжого імбирного кореня натерти
1 зубчик часнику розчавити
200 г (1 3/4 склянки) крупно посіченою зеленої капусти
115 г (1/2 склянки) пророщеної квасолі
1 зелений перець насіння вирізати і нарізати стручок тонкими смужками
1 червоний перець насіння вирізати і нарізати стручок тонкими смужками
сіль і білий перець.
20 мл (4 чайні ложки) водорості або норі для прикраси блюда (за бажанням)
Для приправи:
60 мл (4 столові ложки) вустерширського соусу
15 мл (1 столова ложка) соєвого соусу
15 мл (1 столова ложка) білого соусу з устрицями
15 мл (1 столова ложка) цукру
2,5 мл (1/2 чайної ложки) солі.

- Переглянути -
Переглядів: 44312   |  Коментарів 0
1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Контакти: wagcooking@gmail.com