Відкрити категорії
Торт з баклажанів

Торт з баклажанів


Інгредієнти:
Баклажани 2000 р
Сир Гауда 100 г
Помідори в'ялені 50 г
Коріандр сухий 4 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Сіль 10 г
Часник 6 зубчиків
Естрагон (тархун) свіжий 50 г
Базилік зелений свіжий 50 г
Рукола 100 г
Кріп свіжий 100 г
Олія соняшникова рафінована 10 мл.

- Переглянути -
Переглядів: 7123   |  Коментарів 0
Цибуля карамелізована

Цибуля карамелізована


Інгредієнти:
Цибуля біла 2 шт.
Цукор 1.5 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Оцет бальзамічний темний 5 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 75 мл.

- Переглянути -
Переглядів: 8511   |  Коментарів 0
Гречаники з яєчною начинкою

Гречаники з яєчною начинкою


Інгредієнти:
Для начинки:
Яйця курячі 4 шт.
Сметана 2.5 ст. л.
Петрушка свіжа 1 пучок
Сіль 0.25 ч. л.

Для гречаників:
Свинячий фарш 600 г
Крупа гречана 150 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 200 мл.
Яйця курячі 1 шт.
Панірувальні сухарі 5 ст. л.
Перець чорний мелений 0.5 ч. л.
Сіль.

- Переглянути -
Переглядів: 13471   |  Коментарів 0
Пиріг з куркою і цибулею

Пиріг з куркою і цибулею


Інгредієнти:

Тісто № 1 - нижній шар:
Яйця курячі 1 шт.
Кефір 100 мл
Борошно пшеничне 12 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Масло вершкове 70 г

Тісто № 2 - верхній шар:
Майонез 100 г
Молоко 30 мл
Борошно пшеничне 3 ст. л.
Розпушувач 1 ч. л.
Яйця курячі 1 шт.

Начинка:
Сіль 1 щіпка
Куряче філе 200 г
Цибуля ріпчаста 5 шт.
Часник 5 зубчиків
Олія соняшникова нерафінована 2 ст. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка.

Для форми (при необхідності):
Панірувальні сухарі 2 ст. л.
Олія соняшникова нерафінована 1 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 15097   |  Коментарів 0
Круасани по-французьки

Круасани по-французьки


Інгредієнти:
Тісто для круасанів:
Борошно пшеничне 500 г
Крохмаль кукурудзяний 50 г
Дріжджі сухі 10 г
Цукор 50 г
Сіль 4 г
Масло вершкове 300 г
Яйця курячі 2 шт.
Молоко 200 мл
Начинка для круасанів:
Шоколад чорний 50 г
Вершки 10 мл
Масло вершкове 10 г
Помазка:
Молоко 10 мл
Цукор 4 г.

- Переглянути -
Переглядів: 31182   |  Коментарів 4
1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 68
Контакти: wagcooking@gmail.com