Відкрити категорії
Паштет з індюшиної печінки

Паштет з індюшиної печінки


Інгредієнти:
Індича печінка 400 г
Шинка 150 г
Масло вершкове 75 г
Цибуля велика 1 шт.
Морква 1 шт.
Олія маслинова 50 мл
Сіль 0.75 ч. л.
Перець чорний мелений 0.3 г.

- Переглянути -
Переглядів: 6822   |  Коментарів 0
Плов з куркою

Плов з куркою


Інгредієнти:
Рис круглозернистий 2 ст.
Курка 1 кг
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 50 мл.
Часник 7 зубчиків
Сіль 1 ст. л.
Вода 1 л.
Приправа для плову 30 г.

- Переглянути -
Переглядів: 17848   |  Коментарів 0
Парові ковбаски зі скумбрії

Парові ковбаски зі скумбрії


Інгредієнти:
Скумбрія 800 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Яйця курячі 1 шт.
Маргарин 30 г
Бульйон рибний 50 мл
Петрушка свіжа 20 г
Часник 3 зубчика
Перець чорний мелений 1 щіпка
Сіль 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 7527   |  Коментарів 0
Печериці з сиром та сметаною

Печериці з сиром та сметаною


Інгредієнти:
Гриби шампіньйони 300 г
Сметана 170 г
Борошно пшеничне 25 г
Сир твердий 100 г
Сіль
Суміш італійських трав 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 7414   |  Коментарів 0
Закуска з печінки тріски

Закуска з печінки тріски


Інгредієнти:
Печінка тріски в маслі 150 г
Яйця курячі 3 шт.
Сіль
Перець чорний мелений 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 12 мл
Часник 2 зубчика.

- Переглянути -
Переглядів: 12104   |  Коментарів 0
1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 68
Контакти: wagcooking@gmail.com