Відкрити категорії

Рататуй або овочева запіканка




Інгредієнти:
Кабачок,
баклажан,
молода картопля,
помідори,
зелень свіжа,
часник,
вершки,
сир,
сіль і спеції.

Спосіб приготування:
Порізати кабачок, баклажани, картоплю і помідор - кругляшками і у вільній послідовності розкласти в форму для запікання.



Потім посолили і приправили спеціями.

Рататуй або овочева запіканка



Готуємо соус.
Для соусу: 1 голівка цибулі, 2 зубчики часнику, 20 гр. масла, підсмажити потім додати 1ст. лож. борошна, як для піджарки, потім додати 200 гр. вершків, сіль, перець, зелень.



Соусом залити овочі, закрити фольгою і в духовку, готовність визначати по картоплі, якщо вона готова значить можна витягнути, відкрити фольгу, рясно засипати тертим сиром і знову на пару хвилин у духовку.



Вийде смачно і соковито.

Смачного!


Рататуй або овочева запіканка


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com