Відкрити категорії

Запечені помідори з сиром




Інгредієнти:
Помідори - 1 кілограм,
Оливкова олія - 2 ст. ложки,
Сир - 200 грам,
Часник - 2 зубчики,
Базилік - пучок,
Бальзамічний оцет - 1 ст. ложка,
Перець чорний мелений та сіль - за смаком.

Спосіб приготування:

Зубчики часнику злегка злегка притисути ножем і очистити від шкірки. Та дрібно нарубати.
Помідори промити, розріати на чотири частини і вирізати плодоніжку.
Базилік промити, трохи просушити паперовими серветками та порвати руками або ножицями.

У великій мисці перемішати часник, помідори, базилік. Додати сіль, чорний перець, оцет і оливкове масло. Ще раз все добре перемішати.

Запечені помідори з сиром



Помідори зі спеціями викласти в противопригарне деко, добре змащене оливковою олією. Запікати в розігрітій духовці до 180 градусів 20 хвилин.



Сир потерти на крупній тертці (в той час, поки наші томати випікаються).

До готових помідор додати сир - посипати зверху на помідори. Блюдо знову відправити в духовку на кілька хвилин. Як тільки сир розплавиться - запечені помідори з сиром готові.



Подавати з свіжим хлібом.

Смачного!


Запечені помідори з сиром


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com