Відкрити категорії

Голубці з грибами і рисом




Інгредієнти:
Капуста білокачанна - 1 шт.,
Перець солодкий - 3 шт.,
Печериці - 150 гр.,
Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
Морква - 1 шт.,
Кабачки - 0,5 шт.,
Рис шліфований круглий - 100 гр.,
Масло рослинне - 50 гр.,
Петрушка (зелень) - за смаком
Сметана 30% - 200 гр.,
Сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:
У капусти вирізати качан і опустити вилок в киплячу воду на 8-10 хв.

Голубці з грибами і рисом


Капусту дістати і остудити до теплого стану, розібрати на листя. Зрізати зайву товщину ребер і злегка їх відбити.
Рис відварити до напівготовності. Воду злити, рис остудити до кімнатної температури.



Цибулю дрібно нарізати.
Моркву натерти на крупній тертці.
Кабачки нарізати дрібними кубиками.
Перець нарізати дрібними кубиками.
Печериці нарізати на невеликі шматочки.

У розігрітій олії обсмажити гриби, цибулю, потім додати кабачки, моркву, перець.



Всі готувати до м'якості.
Обсмажені овочі змішати з рисом і дрібно рубаною петрушкою.



На капустяний лист з боку кочережки покласти начинку (близько 2 ст.л.) і згорнути в конверт.



Скласти голубці в глибоку форму, залити сметаною і проткнути в декількох місцях фольгу та запекти в духовці при 180 градусах протягом 30 хв до золотавої скоринки.



Смачного!


Голубці з грибами і рисом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com