Відкрити категорії

Курка з баклажанами


Курка з баклажанами


Спосіб приготування:
Інгредієнти:
Куряча грудка - 800 гр.,
Баклажани - 900 гр.,
Соєвий соус - 100 мл.,
Винний оцет - 50 мл.,
Цукор - 3 ст. л.,
Сухий імбир - 0,5 ч. л.
Кунжут - 1 ч. л..
Борошно - 2 ч. л.,
Часник - 1 зубчик,
Червоний гострий перець - 1 на кінчику ножа.

Спосіб приготування:
Візьмемо всі необхідні нам інгредієнти. Баклажани наріжемо кубиками, а грудку смужками, так, щоб ширина однієї смужки вийшла приблизно 1 см.

Розігріваємо сковорідку, додаємо масла і смажимо на досить великому вогні, щоб курка добре присмажилась.

Рекламний блок

Курка з баклажанами



Виклавши курку на тарілку, закидаємо в сковороду баклажани. До них додаємо імбир, часник і 60 мл води, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь до середнього, накриваємо сковороду кришкою і смажимо протягом 20 хвилин, помішуючи. Важливо, щоб вся рідина, зрештою, випарувалася.

Курка з баклажанами



Беремо окрему посуд і змішуємо в ній: соєвий соус, оцет, кунжут, борошно, перець і цукор.

Курка з баклажанами



Далі до баклажанів додаємо курку і заливаємо приготованою сумішшю. Доводимо до кипіння, далі зменшуємо вогонь і смажимо, поки соус не загусне.

Курка з баклажанами



Смачного!

Рекламний блок
Курка з баклажанами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com