Відкрити категорії

Фарширована цибуля


Фарширована цибуля


Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста 6 шт.
Гриби 150 г
Рослинна олія 30 мл
Вино біле сухе (столове) 30 мл
Фарш з індички 250 г
Соєвий соус 100 мл
Яйце куряче 1 шт.
Крохмаль картопляний 10 г.

Спосіб приготування:
Почати треба з очищення цибулі і видалення з неї середини. Для цього нижню частину потрібно акуратно підрізати зовсім трохи-трохи, щоб цибулинки гарно стояли, але і сік щоб не витікав. Зверху треба зрізати приблизно чверть цибулини і вирізати з неї середину так, щоб залишилося 2 зовнішніх шари.

Рекламний блок

Фарширована цибуля



Гриби промиваємо і дрібно ріжемо. Їх треба обсмажити на рослинній олії разом з подрібненою серединою цибулин 2-3 хвилини.
До обсмажених грибів та цибулі додаємо фарш. Краще взяти м'який фарш - з птиці або нежирної свинини. Фарш потрібно гарненько обсмажити, додавши соєвий соус і біле вино. Коли фарш трохи охолоне, додайте туди 1 сире яйце і добре перемішайте.

Фарширована цибуля



У кожну цибулину треба насипати 1/2 ч.л. крохмалю перед тим, як класти в них фарш. Потім цибулини заповнити фаршем з гіркою і покласти у вогнетривкий посуд, змащений маслом. Цибулю запікати в духовці близько 30 хвилин при 180 градусах.

Фарширована цибуля



Готову цибулю подавати, поливши кожну цибулину соєвим соусом.

Смачного!

Рекламний блок
Фарширована цибуля


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com