М'ясні бризолі
Інгредієнти:
Фарш - 400 грам,
Цибуля ріпчаста - 1 шт,
Часник - 1 зубчик,
Сіль - за смаком,
Перець чорний мелений,
Яйця - 3 шт,
Вода - 3 ст.л.,
Борошно,
Майонез,
Помідори 2 шт.,
Спеції.
Спосіб приготування:
Цибулю і часник пропустити через м'ясорубку або блендер і додати у фарш.
Посолити за смаком, поперчити. Можна додати у фарш улюблені спеції, але краще додавати їх просто в кляр. Тільки не перестарайтеся зі спеціями, тому є небезпека перебити смак м'яса. Фарш добре перемішати.
Тепер приготуємо кляр. Кляр для бризолей готується абсолютно так само, як і для свинячих відбивних. У невелику ємність вбиваємо яйця. Злегка збиваємо їх міксером, блендером або вилкою.
Кількість яєць залежить від кількості кляру, який Ви хочете отримати. Яйця солимо, злегка перчимо й додаємо улюблені спеції.
Добре збиваємо яйця і спеції в єдину масу.
Додаємо воду (якщо це необхідно) для збільшення обсягу. Добре перемішуємо.
Тепер формуємо з фаршу невеликі кульки.
Кожну кульку розплескуємо у такий собі м'ясний блинчик. Можна спочатку обкачати кульку у борошні , а потім зробити блинчик, а можна просто використати целофановий пакет.
На мілку тарілочку наливаємо кілька ложечок кляру, зверху викладаємо наш блинчик і зсовуємо на розігріту сковорідку з рослинним маслом.
Обжарюємо з двох сторін.
Знімаємо і на м'ясну сторону викладаємо майонез та порізані соломкою помідори і порізану кубиками цибулю(за бажанням).
Скрутимо рулетиком, але можна і просто скласти навпіл, м'ясною стороною в середину.
Смачного!