Відкрити категорії

М'ясо у вірменському лаваші




Інгредієнти:
Яловича вирізка 400 г
Свиняча вирізка 400 г
Паприка мелена ½ ч.л.
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Баклажани 300 г
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Мелений перець чилі ¼ ч.л.
Морква 200 г
Сіль ½ ч.л.
Картопля 300 г
Оливкова олія 40 мл
Лаваш вірменський 7 шт.

Спосіб приготування:
М'ясо нарізати дрібними шматочками і до готовності обсмажити на розпеченій сковороді не закриваючи її кришкою.
Головне тут - не пересушити його!


Додати дрібно нарізану моркву і цибулю. Трохи тушкувати.



Далі очистити і дрібно нарізати кубиками баклажан.
Додати у м'ясо.
Готовити до готовності.
Страву не забути поперчити, посолити і додати улюблені приправи за смаком.



Все ще раз перемішати і дати ще зовсім трохи потушиться.



Окремо обсмажити на сковороді картоплю, нарізану невеликими кубиками.



Один лаваш порізати на довгі стрічки, щоб ними можна було зав'язати інші лаваші.
У центр розгорнутого лавашу викласти начинку.



Лаваш обережно загорнути і зав'язати, наче мішечком.



Поставити "мішечки" в духовку, розігріту до 160 градусів, на 20 хвилин.



Взагалі то страва готова і так, але після запікання, лаваші стають хрусткими.

Смачного!


М'ясо у вірменському лаваші


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com