Відкрити категорії

Короп, фарширований гречаною кашею




Інгредієнти:
Короп приблизно 2 кг,
Гречка,
Цибуля,
Часник, сіль, спеції, олія.

Спосіб приготування:
Спочатку маринуємо рибу.

Змішуємо для маринаду спеції (суміш перців, коріандр), часник, сіль (можна ще і майонез).



Робимо надрізи по всій довжині з двох сторін.


Натираємо рибу сумішшю спецій з усіх боків, а також всередині риби.



Залишаємо її маринуватися 1-2 години.



Для начинки беремо відварну гречку, обсмажуємо цибулю і змішуємо з гречкою, солимо.







Фаршируємо рибу гречкою.



Потивень змащуємо маслом, і налити гарячої води приблизно стакан.



Духовку гріємо до 200 градусів, рибу запікаємо 1 годину.

Смачного!



Короп, фарширований гречаною кашею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com