Відкрити категорії

Цибуля карамелізована


Цибуля карамелізована


Інгредієнти:
Цибуля біла 2 шт.
Цукор 1.5 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Оцет бальзамічний темний 5 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 75 мл.

Спосіб приготування:
Цей гарнір чудово підійде до м'ясних страв, до риби або як закуска! Він виходить м'яким, злегка солодким, абсолютно не «злим», з легким смаком бальзамічного і невеликою кількістю карамельного соусу.

Рекламний блок
Для приготування цибулі карамелізованої з бальзамічним оцтом нам знадобиться велика біла цибуля, цукор, сіль, бальзамічний оцет, олія соняшникова рафінована.

Цибулю чистимо й нарізаємо не дуже тонкими кільцями. Поділяємо кільця.

Цибуля карамелізована



Обсмажуємо цибулю на соняшниковій рафінованій олії приблизно 5-7 хвилин на середньому вогні, постійно перевертаючи, щоб вона стала м'якою, але не засмажити.

Вливаємо бальзамічний оцет, всипаємо цукор, сіль.

Перемішуємо. Обсмажуємо близько 15 хвилин, періодично помішуючи, поки соус (оцет з цукром і маслом) не загусне і цибуля не карамелізується.

Цибуля карамелізована



Подаємо як гарнір або на закуску.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/luk-karamelizirovannyjj-v-balzamicheskom-uksuse

Рекламний блок
Цибуля карамелізована


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com