Відкрити категорії

Салат Морквина



Салат Морквина


Інгредієнти:
Морква 1 шт.
Картопля 6 шт.
Свинячий язик 220 г
Яйця перепелині 10 шт.
Цибуля зелена 1 пучок
Петрушка свіжа 1 пучок
Майонез 300 г
Олія соняшникова рафінована 75 мл
Кунжут білий 0.5 ст. л.
Кунжут чорний 0.25 г
Сіль 0.5 ч. л.
Перець чорний мелений.

Спосіб приготування:
Для приготування салату у вигляді морквини нам знадобляться такі інгредієнти: відварений свинячий язик, картопля, перепелині яйця, велика морква, майонез, зелена цибуля і петрушка, сіль, чорний мелений перець, білий і чорний кунжут, олія соняшникова рафінована.

Відварюємо картоплю, яйця, свинячий язик, чистимо їх.

Свинячий язик нарізаємо дрібними кубиками.



Зелений цибулю нарізаємо тонкими кільцями.



Яйця подрібнюємо.



Моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо до м'якості на соняшниковій рафінованій олії. Морква ні в якому разі не повинна почати засмагати і тим більше пригорати, вона повинна просто стати м'якою.



Викладаємо на плоске овальне блюдо перший шар з натертого на крупній тертці картоплі. Поливаємо картопляний шар майонезом, трохи присолюємо, перчимо.



Викладаємо другий шар з нарізаної зеленої цибулі.



Цибулю поливаємо майонезом, викладаємо на нього шар з нарізаного свинячого язика.



Поливаємо маойнезом, також трохи перчимо.

Наступний шар - подрібнені яйця, а на них викладаємо холодну обсмажену моркву (намагаючись залишити олію в сковороді), формуємо «морквину» так, щоб шар з моркви рівномірно покривав салат.



Посипаємо салат білим і чорним кунжутом, робимо розетку листя морквини з половини пучка петрушки і, давши салату настоятися близько 1:00, подаємо до столу!

Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/salat-morkovka-so-svinym-yazykom

Салат Морквина


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com