Салат Морквина
Інгредієнти:
Морква 1 шт.
Картопля 6 шт.
Свинячий язик 220 г
Яйця перепелині 10 шт.
Цибуля зелена 1 пучок
Петрушка свіжа 1 пучок
Майонез 300 г
Олія соняшникова рафінована 75 мл
Кунжут білий 0.5 ст. л.
Кунжут чорний 0.25 г
Сіль 0.5 ч. л.
Перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
Для приготування салату у вигляді морквини нам знадобляться такі інгредієнти: відварений свинячий язик, картопля, перепелині яйця, велика морква, майонез, зелена цибуля і петрушка, сіль, чорний мелений перець, білий і чорний кунжут, олія соняшникова рафінована.
Відварюємо картоплю, яйця, свинячий язик, чистимо їх.
Свинячий язик нарізаємо дрібними кубиками.
Зелений цибулю нарізаємо тонкими кільцями.
Яйця подрібнюємо.
Моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо до м'якості на соняшниковій рафінованій олії. Морква ні в якому разі не повинна почати засмагати і тим більше пригорати, вона повинна просто стати м'якою.
Викладаємо на плоске овальне блюдо перший шар з натертого на крупній тертці картоплі. Поливаємо картопляний шар майонезом, трохи присолюємо, перчимо.
Викладаємо другий шар з нарізаної зеленої цибулі.
Цибулю поливаємо майонезом, викладаємо на нього шар з нарізаного свинячого язика.
Поливаємо маойнезом, також трохи перчимо.
Наступний шар - подрібнені яйця, а на них викладаємо холодну обсмажену моркву (намагаючись залишити олію в сковороді), формуємо «морквину» так, щоб шар з моркви рівномірно покривав салат.
Посипаємо салат білим і чорним кунжутом, робимо розетку листя морквини з половини пучка петрушки і, давши салату настоятися близько 1:00, подаємо до столу!