Відкрити категорії

Цибулеві оладки


Цибулеві оладки


Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста 3 шт.
Яйця курячі 4 шт.
Борошно пшеничне 5 ст. л.
Сіль 1.5 ч. л.
Перець чорний мелений 0.3 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 200 мл.

Спосіб приготування:
Для приготування цибулевих оладок нам знадобиться великий ріпчасту цибулю (якщо у вас цибуля середнього розміру або маленький - беріть відповідно більше головок), курячі яйця, пшеничне борошно, сіль, чорний мелений перець і соняшникову рафіновану олію.

Ріпчасту цибулю чистимо, нарізаємо як можна дрібніше.

Рекламний блок

Цибулеві оладки



Вбиваємо до цибулі яйця.

Додаємо сіль, чорний мелений перець.

Перемішуємо цибульно-яєчну суміш, всипаємо борошно.

Перемішуємо до отримання однорідного тіста.

Цибулеві оладки



Викладаємо по 1-1.5 ст. л. цибульно-яєчного тіста в розпечену соняшникову рафіновану олію і обсмажуємо оладки з двох боків на середньому вогні до золотистої скоринки. Готові оладки викладаємо на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло.

Цибулеві оладки



Подаємо гарячими, теплими або вже в холодному вигляді - в будь-якому випадку буде смачно! Додатково подайте соус за смаком.

Цибулеві оладки

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/lukovye-oladi

Рекламний блок
Цибулеві оладки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com