Відкрити категорії

М'ясні клубочки




Інгредієнти:
1 упаковка листкового дріжджового тіста (500 гр.);
2-3 куряі грудки;
100 гр. сиру будь-якого (твердих сортів);
1 яйце.
Для маринаду:
Половина лимона;
Лавровий лист;
Сіль, перець.


Спосіб приготування:
Курячу грудку розрізати на кілька частин (як на відбивні) і добре відбити, замаринувати і дати постояти хвилин 30.



Листкове тісто розкачати і порізати на тонкі смужки (приблизно 0,5 см.).



Кожну відбивну обмокнути серветкою з двох сторін і порізати на смужки. В смужку покласти шматочок сиру і загорнути.



Зверху обмотати смужкою тіста (на один клубок іде 2-3 смужки).



Викласти клубки на змащений маслом папір для випічки, зверху помазати збитим яйцем.



Запікати при температурі 180 градусів 35-45 хвилин. З начинкою можна експериментувати, замість сиру можна покласти чорнослив або яйце з зеленою цибулею.

Смачного!


М'ясні клубочки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com