Відкрити категорії

Печінка по-берлінськи




Інгредієнти:
Яловича печінка - 500 г
Пиво - 200 мл
Сметана - 200 г
Цибуля - 2 шт
Кисло-солодке яблуко - 1 шт
Олія для смаження
Сіль та перець за смаком.

Спосіб приготування:
Печінку очистити від плівок і нарізати смужками.



Цибулю розрізати навпіл, потім ще навпіл і нашаткувати.



Яблуко почистити і нарізати маленькими шматочками.



У сковороді розігріти олію й обсмажити на ньому нарізану печінку до рум'яного кольору.
В іншій сковороді обсмажити до прозорості цибулю, а потім додати нарізане яблуко і тушкувати все до м'якості.

Потім кладемо сметану, тушимо 3-4 хвилини.
Вливаємо в сковороду пиво, робимо мінімальний вогонь і уварюємо соус близько 15 хвилин.

Викладаємо в соус обсмажену печінку, солимо, перчимо до смаку.

Протушкувати все разом ще хвилини 3.

Смачного!


Печінка по-берлінськи
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com