Печінка по-берлінськи
Інгредієнти:
Яловича печінка - 500 г
Пиво - 200 мл
Сметана - 200 г
Цибуля - 2 шт
Кисло-солодке яблуко - 1 шт
Олія для смаження
Сіль та перець за смаком.
Спосіб приготування:
Печінку очистити від плівок і нарізати смужками.
Цибулю розрізати навпіл, потім ще навпіл і нашаткувати.
Яблуко почистити і нарізати маленькими шматочками.
У сковороді розігріти олію й обсмажити на ньому нарізану печінку до рум'яного кольору.
В іншій сковороді обсмажити до прозорості цибулю, а потім додати нарізане яблуко і тушкувати все до м'якості.
Потім кладемо сметану, тушимо 3-4 хвилини.
Вливаємо в сковороду пиво, робимо мінімальний вогонь і уварюємо соус близько 15 хвилин.
Викладаємо в соус обсмажену печінку, солимо, перчимо до смаку.
Протушкувати все разом ще хвилини 3.
Смачного!