Відкрити категорії

Печінка по-берлінськи


Печінка по-берлінськи


Інгредієнти:
Яловича печінка - 500 г
Пиво - 200 мл
Сметана - 200 г
Цибуля - 2 шт
Кисло-солодке яблуко - 1 шт
Олія для смаження
Сіль та перець за смаком.

Спосіб приготування:
Печінку очистити від плівок і нарізати смужками.

Печінка по-берлінськи

Рекламний блок

Цибулю розрізати навпіл, потім ще навпіл і нашаткувати.

Печінка по-берлінськи



Яблуко почистити і нарізати маленькими шматочками.

Печінка по-берлінськи



У сковороді розігріти олію й обсмажити на ньому нарізану печінку до рум'яного кольору.
В іншій сковороді обсмажити до прозорості цибулю, а потім додати нарізане яблуко і тушкувати все до м'якості.

Потім кладемо сметану, тушимо 3-4 хвилини.
Вливаємо в сковороду пиво, робимо мінімальний вогонь і уварюємо соус близько 15 хвилин.

Викладаємо в соус обсмажену печінку, солимо, перчимо до смаку.

Протушкувати все разом ще хвилини 3.

Смачного!

Рекламний блок
Печінка по-берлінськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com