Салат Корона
Інгредієнти:
Картопля - 2 шт.
Морква - 1 велика.
Буряк - 1 шт.
Твердий сир - 200г.
Волоський горіх - 100г.
Гранат - 100-150г.
Яловичина - 300г.
Яйця - 3шт.
Майонез - 1п.
Ікра червона для прикраси.
Спосіб приготування:
Зварити овочі. Натерти моркву, картоплю, буряк, сир на крупній тертці. Варені яйця відокремити на жовток і білок, протерти на дрібній тертці. Горіх дрібно нарізати блендером або в ручну.
Яловичину гарненько помити, порізати на дрібні кубики або соломку. Зварити і обсмажити в рослинній олії до появи золотистої корочки. якщо немає яловичини візьміть будь-яке інше м'ясо.
Приступаємо до укладання інгредієнтів шарами:
морква, картопля, горіхи, яловичина, буряк, сир. Кожен шар Промазуємо майонезом.
Морквою, буряком, горіхами, картоплею намагаємося виліпити форму корони.
Зверху яєчний білок, жовток, горіхи.
Тепер можна потихеньку і не поспішаючи прикрашати корону.
Смачного!