Відкрити категорії

Курка в тісті у духовці


Курка в тісті у духовці

Інгредієнти:

куряче філе - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
сир - 100 г;
гриби - 15 г;
яйця - 1 шт.;
масло для смаження;
приправа для курки;
томатний соус - 100 мл.

Тісто для піци:
борошно - 300 г;
вода - 150 мл;
сіль - 1 ч. л.;
масло - 1 ч. л.;
сушені дріжджі - 5 г.

Сьогодні готуємо курку в тісті у духовці. Рецепт дуже простий, а от результат виходить неймовірним. Смачна, ароматна і дуже поживна страва. Шефкухар рекомендує!

Процес приготування курки в тісті у духовці.

  1. З'єднайте інгредієнти для тіста, добре вимісити їх на кондитерській дошці, приберіть в холодильник на 10 хвилин. Через 10 хвилин дістаньте і поставте у тепле місце на 20 хвилин.
    Замісити тісто
  2. Нарізати філе соломкою і посипати приправою для курки.
    Нарізати куряче філе
  3. Обсмажити м'ясо на олії, додати нарізані гриби і цибулю. Смажити кілька хвилин.
    Обсмажити м'ясо, гриби і цибулю
  4. Тісто розділити на дві частини, розкачати.
    Розділити тісто
  5. Змастіть томатним соусом. Розкласти начинку і натертий сир на половині кожної частини. Складіть навпіл. Ретельно притисніть краї.
    На тісто викласти томатний соус і підготовлену начинку
  6. Викласти курку в тісті на деко, застелене папером для випічки, змастити збитим яйцем. Випікати близько 30 хвилин при 180 градусах.
    Відправляємо курку в тісті у духовку
  7. Готово!
  8. Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 50 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Курка в тісті у духовці - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 158 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 101)
Ключові слова: Вечеря / Страви з м'яса / Страви з курятини / Несолодка випічка

Курка в тісті у духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com