Відкрити категорії

Пісний борщ з кількою в томаті і квасолею


Пісний борщ з кількою в томаті і квасолею

Інгредієнти:

квасоля - 2/3 склянки;
салатний перець - 1 шт.;
кілька в томаті - 1-2 банки ;
буряк - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
капуста - 170 г;
картопля - 5 шт.;
томатний сік - 500 мл;
сіль - 1 ст. л. без гірки;
цибуля - 1 шт.;
цукор - 0,5 ст. л.;
лавровий лист, зелень - за смаком.

Сьогодні готуємо борщ з кількою. Він виходить неймовірно смачним, ароматним та поживним. Також це відмінна альтернатива традиційному борщу. Він підійде для тих, хто дотримується посту, сидить на дієті і просто не хоче перевантажувати організм занадто жирною їжею.

Процес приготування борщу з кількою.

  1. Дрібним кубиком нарізаємо 1 середню цибулину.
    Нарізаємо 1 цибулю
  2. Нарізати зелень.
    Нарізати зелень
  3. Нашаткувати 150-200 г білокачанної капусти.
    Нашаткувати капусту
  4. Середнім кубиком нарізати 4-5 картоплин.
    Нарізати 4-5 картоплин
  5. На середній терці натерти 1 морквину.
    Натерти моркву
  6. На цій же терці натерти 1 невеликий буряк.
    Натерти буряк
  7. У сковороду наливаємо олії. Висипаємо натертий буряк. Додаємо 0,5 ст. л. цукру, перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини. Далі додаємо натерту моркву. Перемішуємо і смажимо ще буквально пару хвилин.
    Смажимо буряк і моркву з додаванням цукру
  8. В іншу сковороду наливаємо олії. Додаємо нарізану цибулю і обсмажуємо її до золотистого кольору. Потім вливаємо томатний сік. Даємо йому покипіти разом з цибулею десь 5 хвилин.
    Смажимо цибулю і томатний сік
  9. У 3-х літрову каструлю висипаємо квасолю, яку попередньо замочити у холодній воді на 3 години. Вкидаємо лавровий лист. Додаємо 1 ст. л. солі без гірки. Коли звариться квасоля, додаємо нарізану картоплю і буряково-морквяну засмажку.
    У каструлю висипаємо квасолю, лавровий лист, сіль. Коли звариться квасоля, додати картоплю і буряково-морквяну засмажку
  10. Коли буде готова картопля, додаємо капусту, консерву і томатну засмажку. Перемішуємо.
    Додати в каструлю картоплю, капусту, консерву і томатну засмажку
  11. У борщ додаємо дрібно нарізану зелень. Після закипання варимо ще 5 хвилин і накриваємо кришкою.
    Додати в каструлю зелень
  12. Даємо борщу настоятися 20 хвилин і можна приступати до трапези.
  13. Смачного!
Час приготування: 1 година
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Пісний борщ з кількою в томаті і квасолею - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 39 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 101)
Ключові слова: Вечеря / Перші страви / Супи / Православний піст

Також дивись на Youtube відео приготування цього рецепту «Пісний борщ з кількою в томаті і квасолею» за цим посиланням

Пісний борщ з кількою в томаті і квасолею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com