Відкрити категорії

Картопляні ньокі (італійські пельмені)


Картопляні ньокі (італійські пельмені)

Інгредієнти:

картопля - 1 кг;
середні яйця - 2 шт.;
пшеничне борошно твердих сортів - 200 г;
сіль - 1 ч. л. без гірки.

Картопляні ньокі - дуже смачні і прості в приготуванні італійські пельмені. Швидка, смачна і незвичайна страва. Рецепт приготування з покроковими фото.

Процес приготування картопляних ньокі.

  1. Ретельно вимийте і почистіть не менше 1 кг картоплі. Помістіть чисту картоплю в каструлю з холодною водою. Вода повинна повністю покрити картоплю. Варити її до м'якості. Це може зайняти 25-35 хвилин (в залежності від розміру і сорту картоплі). Повністю остиглу картоплю пропустити через ручний прес або подрібнити на м'ясорубці з середньою насадкою в окрему миску.

    В цю ж миску додайте 200 г борошна твердих сортів пшениці. Розбийте 2 яйця і додайте 1 ч. л. солі без гірки. Вимісити всі інгредієнти в кулю. Не варто довго місити масу - тільки до тих пір, поки всі інгредієнти не з'єднаються в однорідне тісто.
    Зробити тісто для італійських ньокі
  2. Ви можете почати кип'ятити воду у великій каструлі. Коли вода закипить, додайте 1 ст. л. солі. На злегка посипану борошном дошку викласти 1/4 тіста для ньоккі і розкачати руками в ковбаску товщиною близько 1,5 см. Ножем наріжте акуратні пельмені довжиною близько 1,5-2 см (не більш винної пробки).

    Пельмені з ньокі можуть бути самих різних форм. Можна приготувати їх у вигляді вареників. Ви також можете сформувати з них кульки. Однак найбільш популярним є ньокі з характерними заглибленнями. Зробити їх можна виделкою.
    Сформувати ньокі
  3. Порціями перекласти ньокі на друшляк і опустити в киплячу воду. Обережно перемішайте. Після того, як пельмені спливуть на поверхню, почекайте ще приблизно 90 секунд. Дістанте всі ньокі, дайте стекти зайвій воді і викладіть їх на широку тарілку. Таким чином приготуйте все тісто.

    Як можна подати ньокі?
    Можна нагріти кілька столових ложок топленого масла протягом 5 хвилин з трьома гілочками свіжого розмарину (сковорода на малій потужності). Полити пельмені. Посипати все це свіжомеленим перцем і тертим сиром.

    Порада: Замість розмарину можна давати листя шавлії. Ви можете замінити вершкове масло оливковою олією.
  4. Смачного!
Час приготування: 5 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Італійська
Опис: Картопляні ньокі (італійські пельмені) - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 102 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 67)
Ключові слова: Вечеря / Вареники/Пельмені

Картопляні ньокі (італійські пельмені)


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com